Модните тенденции идват и си отиват, но един вид обувки

...
Модните тенденции идват и си отиват, но един вид обувки
Коментари Харесай

Какво са приготвили Nike за пролетта и лятото

Модните трендове идват и си отиват, само че един тип обувки остава и продължава да е настоящ сезон след сезон - спортните обувки. Nike е една от най-открояващите се марки спортни артикули на пазара и към този момент са известни най-новите им модели, които ще бъдат настоящи през идния пролетно-летен сезон.
Обичаш ли да тичаш заран? Дори и да не обичаш, новият модел на Nike, Revolution 5, създаден особено за тичане, може да те накара да откриеш едно ново занимание, което да те поддържа във форма. Разработени с мека пяна за оптимален комфорт при придвижване, обувките са с лека подметка, която не тежи на ходилата. Лекият плетен материал, от който са основани пък, разрешава на ходилото да диша, а изчистеният дизайн прави обувките подобаващи за всеки жанр.
Мечтаеш за кариера на футболист? Талантът сигурно е от голяма важност, само че без подобаващата обувка, той е изцяло прахосан. Nike оферират необятна гама от като Superfly 7 Academy, Legend 8 Academy и Phantom Gt Pro, със устойчиво тяло и подметки с положително сцепление, с цел да нанасяш единствено точни удари към вратата на съперника. Футболните модели се оферират в разнообразна гама от цветове, с цел да пасват съвършено на всеки екип за една приключена спортна визия.
А може би си обожател на фитнеса? С Nike Air Max Alpha Trainer с изключение на, че ще изглеждаш готино в залата, ще придадеш оптимален комфорт на тренировката си, изключително в случай че вдигаш тежести, поради необятната и постоянна основа на обувката, съпроводена от емблематичната за всички air max модели комфортна вътрешна част. Моделът подсигурява и здрава странична опора за отбрана на ходилото даже при най-тежките извършения.

Обувки, с които пътуваш във времето? Да, с и това е допустимо! Дизайнът на новите Air Max 2090 е въодушевен от иконичните Air Max 90, а усъвършенстваното air max покритие подсигурява оптимално улеснение на крайници. Прозрачни, плетени и цветни елементи по обувката пък придават съвременна и младежка визия на модела. Подобно на множеството обувки на марката, и тези се оферират в дамски, мъжки и детски вид.
Другото настоящо предложение на марката, Nike Venture Runner, е взаимствано от обувките, бележещи началото на революцията на бягането през 80-те. Откритите шевове и гъвкавата горна част, съпроводени от стилни елементи към петата, придават прохлада на класическия образ на модела, предлагащ се в бяло и черно.
Комфорт всеки ден Дори и да не си спортна натура, постоянно имаш потребност от комфортна обувка за всекидневието. Nike Wearallday e олицетворението на комфорта в света на обувките поради подплатата към глезена и пухкавия език, които в комбиниране с ултра меката пяна основават парадайс за стъпалото и го защищават от натоварване даже при непрестанно придвижване през целия ден.
Nike Reposto е обувка, основана да придаде жанр на всеки тоалет, а чувството, до момента в който е на крайници ти, придава убеденост на цялата външност. Емблемата “Nike 72 ” в профил вдъхва чувството за класа, а „ нагънатата “ в задната част подметка е отпратка към предишното на марката. Перфектната визия на Reposto е приключена от атрактивни зигзагообразни шевове.
Говорейки за комфорт, няма по какъв начин да не споменем и Nike Team Hustle, със своята гъвкава гумена подметка, стелка с мека пяна и поставка, придаващи улеснение и непоклатимост на ходилото. Моделът се предлага в черно, бяло, сиво и сребристо, обединявайки минимализма на класическите цветове с многообразие.
Независимо дали се придържат към изчистени типичен модели, или вкарват нововъведения в обувната промишленост, разнообразието, което Nike оферират на пазара, съумява да удовлетвори всеки усет и прави марката една от най-популярните и желани измежду хора от всеки пол и възраст.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР