Модните къщи в цял свят всеки сезон ни предлагат нов

...
Модните къщи в цял свят всеки сезон ни предлагат нов
Коментари Харесай

Модерните модни марки сред звездите. Какво харесват те в Desigual, Tom Taylor и Pinko? - slava.bg


Модните къщи в целия свят всеки сезон ни оферират нов прочит на нормалните движимости, които държим в дрешника си. Нерядко той е интерпретация на добре забравеното остаряло. Макар това да ни кара да омаловажаваме труда на дизайнерите, не трябва да го вършим. Модата е изкуство, мироглед и метод на себеизразяване. Ако се върнем към думите на известни персони, ще погледнем с други очи на следващата сбирка и на оня чифт обувки на баснословна стойност. Но за това по-късно. Сега дано попитаме:

Защо Tom Tailor?

Tom Tailor е немска фешън марка, която създава всекидневно облекло и аксесоари за цялото семейство. Асортиментът й, в който ще откриете и долни дрехи, домакински текстил, бижута, мебели и парфюми, е в междинния и ниския ценови диапазон. Тази прагматична устременост прави марката обичана на мнозина. Тя ви предлага артикул, който не е тестване за портфейла ви.

Имате потребност от качествено, стилно и комфортно облекло? Поръчайте!

Поканете оптимизма и испанското слънце в живота си с Desigual

Desigual е друга фешън марка, която от известно време владее сърцата на звездите. И не инцидентно! Създадена през 1984 година, тази компания не престава да излъчва оптимизъм, креативност и разноцветност. Ако обичате да се откроявате измежду останалите, ще ви стане обичана!

Не отлагайте дълго срещата си с нея, тъй като тя не ви предлага просто облекла, обувки и аксесоари. Desigual е апел да започнете да живеете пълноценно, да търсите позитивността и щастието.

Може да се потопите в света на.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР