Модната икона Коко Шанел е казала навремето,че добра жена с

...
Модната икона Коко Шанел е казала навремето,че добра жена с
Коментари Харесай

Слави Трифонов получава ръчно изработени обувки

Модната икона Коко Шанел е споделила преди време,че добра жена с хубави обувки,не може в никакъв случай да бъде грозна. Преди месец в България на публично посещаване в столицата бе стилния деспот Роберто Ботичели,който прави дамите красиви,защото създава едно от най-търсените обувки в света.

Тв легендата Слави Трифонов се срещна със световноизвестния дизайнер на обувки и одобри задушевно като висок посетител,минути преди формалното разкриване на първия внушителен бутик в София. Италианците вършат най-хубавите обувки,дрехи,коли. В кръвта им е да основават и творят мода. Фамилията на Ботичели е родом от Тоскана,Флоренция.Още от римско време италианците не са ходили боси. Моето семейство постоянно е произвеждало обувки още от далечната 1800 година,сподели самия Ботичели пред Слави Трифонов.

Лично в продължение на 2 седмици екип от най-хубавите експерти към този момент ръчно са изработили новия изискан модел обувки N 46 със особено бродиран надпис с буквите на двете имена на шоумена- СТ. “По елементарно се вършат дамските обувки,мъжките по комплицирани.Мъжете по принцип са по взискателни,по досадни. Мъжът е придирчив по собствен си метод,по малко се вълнува от мода. Гледа по детайлно,допълни още Роберто Ботичели в изявлението си по bTV.Тази година главната тематика в сбирката на Roberto Botticelli в лекотата на обувката. Обувките би трябвало да бъдат доста леки.Тенденцията е да бъдат леки,без никакво значение дали вали дъжд или сняг.Агнешката кожа е най-лека.

“Ние не сме царска фамилия,но вършим обувки за доста известни тв водещи. Правим съвременни обувки,не типичен,заяви още Роберто Ботичели в България. През лятото на 2018 година Роберто Ботичели издаде,че мокасините на необут крайник ще бъдат извънредно съвременни и настоящи. Модният гуру в основаването на най-търсените обувки в света остана извънредно впечатлен от девойките балерини в Шоуто на Слави. От своя страна Слави Трифонов направи подарък за всички девойки от своя балет като им поръча най-елегантните обувки от новата сбирка зима 2017/2018. Предсатавителният бутик на Roberto Botticelli е на столичната улица Съборна 7.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР