Модна компания подаде иск срещу Ники Минаж. Предприятието твърди, че

...
Модна компания подаде иск срещу Ники Минаж. Предприятието твърди, че
Коментари Харесай

Модна компания съди Ники Минаж

Модна компания подаде иск против Ники Минаж.

Предприятието твърди, че певицата е наела артикули за над 6000 $, които не върнала, с изключение на едно трико, което било развалено.

Марката " Eleven11 " съди Ники за нарушение на контракта, откакто певицата и екипът й са наели шест продукта от " компанията за облекла от висок клас ", без да платят.

Базираната в Калифорния компания съобщи, че се е съгласила да разреши на Минаж да вземе назаем сребърно яке, ботуши, черен и бежов костюм с кристали, розово трико още веднъж с кристали и черно с пера. По техни думи това е втората им взаимна работа, като първия път не са имали разплащателни проблеми с певицата.

Според документи, изнесени за " RadarOnline ", хората на Минаж са се свързали с " Eleven11 ", с цел да наемат костюмите на 21 октомври 2022 година, и са споделили, че " ще имат потребност от продуктите единствено за 24 часа ". Компанията призна, че се е съгласила, а антуражът на изпълнителката, е могъл да заплати при връщането. Въпреки това не съумели да върнат облеклата, както и сумата за тях.

Брандът твърди, че по този начин и не си получили аутфитите. Именно заради тази причина компанията се наложила да я осъди за нарушение на контракта.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР