Модна къща Chloe обяви сътрудничеството си с Анджелина Джоли за

...
Модна къща Chloe обяви сътрудничеството си с Анджелина Джоли за
Коментари Харесай

Анджелина Джоли създава модна линия с Chloe

Модна къща Chloe разгласи съдействието си с Анджелина Джоли за основаване на първата сбирка за нейната марка за облекла Atelier Jolie, оповестява WWD.

Angelina Jolie and Chloe have partnered to create a capsule collection, Jolie’s first for her fashion venture Atelier Jolie.
— Forbes Investing (@ForbesInvestor)
Сътрудничеството на Chloe с холивудската актриса, която неотдавна започва лична фешън марка, беше публично оповестено в понеделник. Според френската фешън къща сбирката ще бъде въодушевена от елементи от дрешника на Анджелина и ще бъде " празник на женствеността ".

Колекцията ще бъде създадена под управлението на креативния шеф на стилната къща Габриела Хърст, която скоро ще напусне марката.

Линията ще бъде направена от материали с ниска степен на нездравословно влияние върху околната среда, с присъединяване на майстори, които се занимават със обективна търговия, а също по този начин се възнамерява да бъдат включени и компании, ръководени от дами. Освен това някои продукти ще бъдат направени от винтидж материали.

Angelina Jolie is teaming up with Chloé to launch a womenswear collection.
— British Vogue (@BritishVogue)
" Веднага щом се срещнах с визията на Анджелина за Atelier Jolie, повярвах в концепцията. Това е метод да издигнеш другите посредством хубостта на направата на облекла и надълбоко почитание към околната среда. За мен е чест, че Chloe ще бъде първият сътрудник на Atelier Jolie, защото и двете марки имат високи идеали, ориентирани към рационализиране на нашия свят. Ето за какво обичам толкоз мощно както Анджелина, по този начин и Chloe ", се споделя в изказването на Габриела Хърст.

Анджелина Джоли означи, че изборът ѝ за Chloe не е инцидентен - френската фешън къща е една от първите, които получават статут на B Corp (сертификат за обществени и екологични постижения).

" Много малко първокласни марки имат документ B Corp. За мен беше чест да работя с Габриела Хърст и се надявам, че всички дами ще се усещат комфортно и красиво в тази сбирка. Печалбите ми от това съдействие ще бъдат вложени в образованието на шивачи и занаятчии в Atelier Jolie ", съобщи актрисата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР