Модерно е да се каже ще разхлабим мерките - не,

...
Модерно е да се каже ще разхлабим мерките - не,
Коментари Харесай

Добрият доктор Борисов: Още разхлабване на мерките!? Не!

Модерно е да се каже ще разхлабим ограниченията - не, по никакъв метод светът не се е справил с ковид. Аз като добър лекар не мога да предпиша тази рецепта. Това съобщи на брифинг в Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов във връзка изключителното състояние и противоепидемичните ограничения в страната против ковид.

" От през вчерашния ден до през днешния ден пет ограничения България е облекчила - пазарите, часовите ограничавания, разрешихме имунизации на бебетата, плановия банкет в лечебните заведения и прегледите на бременни. Питам кое да облекчим още? Останаха парковете и планините. За страдание се катерим доста стръмно, огромни групи стартират да се разболяват. Резултатите от това пътешестване по Великден, от това всеобщо разбъркване на хора, което не можахме да предотвратим, тъй като нито полицията може да преследва и да постанова крути ограничения, ще ги забележим ", съобщи министър-председателят.

" Понякога сме лицемерни като общество. Лесно ръкопляскаме на докторите. Омръзна ни да си стоим у дома, а тези, които са на първа линия - стотици лекари, медицински сестри и лаборанти, не си вървят у дома със седмици. В скафандри, в най-неудобното облекло. След това се карантинират у дома. Проблемът идната седмица ще е с медицинските служащи. Ръстът ще стане подобен, че лечебните заведения няма да могат да поемат болните. Говорихме го толкоз дълго време. Модерно е да се каже ще разхлабим ограниченията - не, по никакъв метод светът не се е справил с ковид. Аз като добър лекар не мога да предпиша тази рецепта. ", заключи Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР