Модернизирана инфраструктура и по-добра среда за бизнеса е оценката на

...
Модернизирана инфраструктура и по-добра среда за бизнеса е оценката на
Коментари Харесай

Модернизирана инфраструктура е оценката на Общинския план за развитие на Разград

Модернизирана инфраструктура и по-добра среда за бизнеса е оценката на Общинския проект за развиване на Община Разград за интервала 2014-2020 година Докладът за резултатите от междинната оценка за осъществяването на проекта е показан на кръгла маса от Петя Донова - шеф на "Институт за ръководство на стратегии и планове ", изготвила документа, оповестяват от общината.

Според Донова, Община Разград бележи положителни резултати при решение на въпроса с безработицата. Комплексът от изпълнени ограничения и действия по целите за реализацията на стратегическите цели до 2016 година също реализира прогрес в няколко съществени области на влияние - възстановяване на бизнес средата и поощряване на икономическия напредък - привличане на вложения, по-висока претовареност, приходи и витален стандарт.

Подобрява се и средата на обитаване, като значение за това има обновената и осъвременена инфраструктура, наличните услуги, запазването и одобряване на естественото благосъстояние и културно-историческото завещание, счита Донова.

Общинският проект за развиване на Разград е основополагащ, стратегически документ и инструмент за ръководство, който обрисува средносрочната вероятност за икономическо, обществено, инфраструктурно и екологично развиване на общината. Междинната оценка е нормативно планувана за средата на програмния интервал - 2017 година

Нейната роля е да проучва и оцени осъществяването на общинския проект в първата част от неговия интервал на деяние, след което да формулира нужните рекомендации за корекции през идващите години, допълват от общинската администрация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР