Модерните плажни обувки – във всички цветове на дъгата.Морското лято

...
Модерните плажни обувки – във всички цветове на дъгата.Морското лято
Коментари Харесай

Модерните плажни обувки – във всички цветове на дъгата


Модерните плажни обувки – във всички цветове на дъгата.

Морското лято към този момент чука на вратата. Ранните почивки в Турция да вземем за пример започват напълно скоро. Тези от вас, които ще им се насладят, вероятно към този момент се приготвят. И в случай че се чудите по какъв начин да завършите красивите си ваканционни визии, ви предлагаме няколко хрумвания за плажни обувки – съвременни и по едно и също време с това комфортни.  



Дамските обувки за лято 2023 година наподобяват ярки и ефектни – това, от което се нуждаете за неотразима плажна визия. Богатата палитра на сезона включва розови, жълти, оранжеви, светлозелени, червени и лилави обувки.



В стилните сбирки за лятото има доста нюанси, заимствани от сезонни пейзажи. Така че, когато избирате нови обувки, можете да се концентрирайте върху цвета на ясно небе, морска повърхнина или буйна трева.

Белите модели летни обувки също са показани в необятна гама. Те могат както да подчертаят красивия ви загар, по този начин и да се комбинират с всевъзможни облекла.

Трябва да споменем и обстоятелството, че се вижда взрив на металната кожа. Разбираемо е – на плажа златните и сребърните обувки притеглят всички погледи.



Джапанките в сака и… хайде на море!

Нито един летен сезон, в това число наближаващият, не може да мине без  дамските джапанки, които са се трансформирали в непрекъсната фешън големина. Удобството на тези обувки, практичността и съчетаемостта им с разнообразни тоалети разрешиха решително да заемат почетно място в дрешника на всяка жена.

Сред топ новите летни обувки за 2023-та са birkenstocks ​- най-модерните дамски джапанки за сезона. Ще ги познаете по забележителните коркови подметки и необятните ленти. Въпреки видимо чисто спортния дизайн, birkenstocks радват с необятна гама от настоящи комбинации – отиват си с леки сарафани и гащеризони да вземем за пример.

Широко застъпени са и джапанките с въжета, издути детайли, солидна платформа и спомагателни тънки ленти.



Що се отнася до материалите, чехлите от гума, PVC, велур или пластмаса ще се впишат идеално във всеки дрешник. Също по този начин си коства да се означи, че джапанките от естествена кожа във всевъзможни разновидности ще наподобяват скъпи. Затова ви предлагаме да имате най-малко един подобен чифт в дрешника си.



Да носите или да не носите джапанки с чорапи?

Това е въпрос на самостоятелен избор, само че за модата на 2023 година тази алтернатива към този момент е решена. Много звезди към този момент бяха видяни да носят джапанки с чорапи, а дизайнерите самоуверено употребяват комбинацията в своите шоута. Освен че придават още повече комфорт на комфортните джапанки, чорапите прибавят нотка подигравка на визията. Много е завладяващо!

Не забравяйте, че концепцията за джапанките като единствено плажни обувки, е мит. Те елементарно се комбинират както със спортни, по този начин и с типичен неща. Да, международните дизайнери са потвърдили това нееднократно на своите фешън ревюта.

 



Сандалите са наложителни

Най-красивите рокли от летния дрешник изискват не по-малко елегантни обувки към тях. Моден избор обезпечено са вид плетени сандали или с ярка подметка.

През лятото на 2023 година на върха на известността ще бъдат минималистичните сандали, които могат безусловно да се впишат във всяка визия. Друга печеливша алтернатива за плажни обувки тази година ще бъдат сандали с въжета.

На мода триумфално се завръщат  сандалите с лента сред пръстите. Стилистите удостоверяват, че това е печеливш подробност за плажни тоалети с изтънчен сарафан или дънкови къси панталони. И не забравяйте красивия педикюр!

Дизайнерите притеглят вниманието това лято и  към елегантни сандали с връзки на глезена – такива модели сякаш постоянно са в наклонност. Те ще се впишат изключително добре към визия с къси панталони, къси панталони или летящ сарафан.



Обувки мулета

Те са грациозен избор на обувки, които са подобаващи както за плажа, по този начин и в градския жанр. Актуалната находка за този сезон ще бъде с отворена пета и плетен дизайн, който хармонично добавя плажните тоалети.

Не по-малко стилно наподобяват остри мулета, които добре се съчетават с елегантни бермуди и ефирни рокли. Новите мулета бяха показани както в минималистичен дизайн, по този начин и с богат фон – пайети, перли или мъниста.

Модните трендове при плажните обувки за лятото на 2023 година ни радват с доста красиви и комфортни нови артикули. Сигурни сме, че ще съумеете да изберете някои обичани персонални стилове, с цел да завършите своя моден външен тип през този парещ сезон.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР