Модерна, стабилна и напредваща - такава България иска да вижда

...
Модерна, стабилна и напредваща - такава България иска да вижда
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Искам европейска и финансово стабилна България

Модерна, постоянна и напредваща - такава България желае да вижда някогашният капитан на националния тим по футбол Стилиян Петров. Пред bTV той съобщи, че е дал своя вот в Англия, където живее от години.

" Атмосферата беше положителна. Всеки човек изказваше своето мнение - какво желае да види, каква страна желае да види в бъдеще, какво чака, какви проблеми. Аз желая България да е европейска, добре функционираща, новаторска, финансово постоянна. Тези неща ще доведат повече благоприятни условия за развиване като страна, като народ. Това е опция за българските млади фрагменти да се развиват и да реализират повече ", сподели някогашният футболист на " Селтик " и " Астън Вила ".

Той разяснява и по какъв начин си показва водача, който да поведе България към напредък.

" България за мен постоянно наподобява добре, даже с проблемите си. Това е напълно обикновено. Важно е да се знае, че партията или индивидът, който ръководи, би трябвало да държи на нашите полезности. Ние имаме невероятни полезности, с които би трябвало да се борим за тях всеки ден, даже да не сме в България. За това, индивидът, който ръководи, водачът, партията, би трябвало да се бори за тях. Ако не се борим, в никакъв случай няма да успеем. Нали за това търсим смяна или по-добра България? ", сподели той и добави:

Снимка: Guardian

" Лидерът би трябвало да комуникира с хората. Виждаме, че всяка една партия и всеки един водач се пробва да споделя, вместо да слуша. Ние българите не обичаме да слушаме, само че водачът би трябвало да е добре информиран какви са българските проблеми. Трябва да комуникира по най-хубавия метод. Това е едно мощно качество, което на доста водачи им липсва и това е огромният проблем. Един мощен комуникатор би трябвало да го употребява, с цел да сплоти България и да страната още веднъж да се движи в вярната посока "

Петров разяснява и следващото пропуснато огромно състезание от страна на българския народен тим, само че съобщи, че е оптимист.

Снимка: Twitter

" Винаги сме имали невероятни български гении. В последните 15-16 години не съумяваме да създадем по този начин, че да зарадваме българския народ на едно такова състезание. Виждаме по какъв начин прогресират Украйна, Унгария, какъв футбол играят, по какъв начин се радват ентусиастите. Надявам се, че скоро това ще се промени и българският тим ще бъде още веднъж на огромен конгрес "

А за финала на европейското сред Англия и Италия, той предвижда победа за " Трите лъва " с 3:1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР