Модерен палат вдигат в полите на Витоша богаташкия син Недко

...
Модерен палат вдигат в полите на Витоша богаташкия син Недко
Коментари Харесай

Недко Сланината и Куини-Алис строят палат

Модерен дворец подвигат в полите на Витоша богаташкия наследник Недко Сланината и моделката Куини- Алис, писа „ България Днес “.
Основите на парцела към този момент са положени и стартира построяването във височина. Новата къща ще бъде ситуирана в един от баровските квартали на София с прелестен панорамен аспект към столицата. Самата Куини е проектирала дома си. Тя е приключила Строителния колеж, а по-късно и Университета по архитектура строителство и геодезия.  30-годишния паралия Недко е дружно с 26-годишната хубавица от години и постоянно я глези със скъпи дарове. Не ясно обаче дали той напълно е финансирал градежа. Таткото на Куини също е състоятелен предприемач.

Куини доби известност още до момента в който беше ученичка поради връзката си с футболиста Благой Георгиев - Джизъса. Двамата имаха бурна любовна спекулация почнала през 2014 година. Все отново момичето послуша родителите си, които бяха срещу връзката им. Сланината е наследник на месарски необут. Той се слави като един от най-популярните плейбои на Варна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР