Модерен апарат за магнитно-резонансна томография за пациентите в община Петрич.

...
Модерен апарат за магнитно-резонансна томография за пациентите в община Петрич.
Коментари Харесай

Нова и модерна апаратура в петричката болница

Модерен уред за магнитно-резонансна томография за пациентите в община Петрич.

Магнитно-резонансният томограф /МРТ/е върховен клас уред за диагностициране на цялото тяло при доста малко време на проучване. Апаратът дава великолепно качество на облиците с висока разграничителна дарба. MAGNETOM Free.Star0.55Т е революционно нов уред за магнитно-резонансна томография.

С апарата може да се изследва всяка една област на човешкото тяло, с помощта на актуален програмен продукт. Оборудван е с неповторимата BioMatrixSelect&GO технология, с която апаратът регистрира присъщите особености на всеки обособен пациент и се приспособява автоматизирано към тях, тъй че да се получи съвършено проучване за всеки пациент.

Община Петрич е подготвена с плана за преустрояване и смяна на предназначението на заседателната зала в постройката на болничното заведение, в която да се разположи апарата за магнитно-резонансна томография /МРТ/, според всички медицински условия и стандарти.

Функционалното систематизиране на залата ще включва: процедурно помещение; манипулационна; помещение за подготовка на пациента; хигиеничен възел; техническо и командно помещение; противопожарна система.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР