Моделката Кристин Каменова, известна с кредита за силиконов бюст, счупи

...
Моделката Кристин Каменова, известна с кредита за силиконов бюст, счупи
Коментари Харесай

Счупиха рекорда за най-големи гърди у нас! Джулиана вече е втора, Кристин наду пазвата с 2000 кубика

Моделката Кристин Каменова, известна с заема за силиконов бюст, счупи върха за най-големите гърди у нас, разбра HotArena.

Тя се подложи на още една интервенция за увеличение на деколтето и по този начин излезе с едни гърди пред плеймейтката Джулиана Гани, която има по 986 кубика в гърда и до през вчерашния ден държеше шампионата, писа „ Телеграф “.

Блондинката, която преди година изтегли заем за 20 000 лева, с цел да сбъдне най-голямата си фантазия – да има силиконов бюст и да се разхожда с него в Дубай, реши да се подложи на втора интервенция за увеличаване на гърдите си.

Кристин подмени имплантите си с двойно по-големи от предходните. Тя се прочу със своите 520 кубика силикон във всяка гърда, а в този момент е с по 1000 кубика в двете . В интернет се появиха първите й фотоси, които са на операционната маса с лекари към нея.

Изживях същинска арабска фантазия. Вече имам и избраник, който е с мен с помощта на гърдите ми “, показа Кристин преди годна. Днес от годеника й, който й изплати заема, няма и диря. Но явно Каменова е съумяла да откри нов. Този път не е теглила тя заем, а майка й е събрала парите и е финансирала увеличението на деколтето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР