Моделка под псевдонима Соня Блейз от руския район Башкирия се

...
Моделка под псевдонима Соня Блейз от руския район Башкирия се
Коментари Харесай

Моделка влезе в порното, за да си създаде връзки в обществото СНИМКИ 18+

Моделка под псевдонима Соня Блейз от съветския регион Башкирия се снима в порно от пет месеца и към този момент е построила лично мнение за промишлеността.

Тя е споделила тези мисли в мрежата като е разяснила за какво от ден на ден моделки се насочват към промишлеността за възрастни, оповестяват международните издания.

"Мисля, че това е обществен "асансьор ". С други думи, попадате непосредствено в светското общество, стартирате да имате контакти с разнообразни забавни хора, с които можете да стигнете надалеч. След това можете да вземем за пример да започнете бизнес. Тази промишленост не е безконечна ", декларира Соня Блейз.



Момичето е споделило, че измежду новите ѝ сътрудници има доста интелигентни и надарени хора с няколко академични дипломи. Често те са сполучливи хора с естествена работа, фамилии и деца. Порното просто се трансформира, съгласно нея, в самобитно занимание за тях, което им оказва помощ да основават потребни връзки.



Работата като моделка очевидно не е задоволителна за Соня да реализира тези свои стремежи. От 18-годишна възраст тя театралничи гола за художници, работи като еротична моделка и даже пътува в разнообразни страни. Така се среща с съветската порноактриса Джия Лиса, която я свързва със своята организация.

Соня няма огромни цели в тази специалност. Тя просто обича да се занимава с порно и да среща нови хора, а положителните възнаграждения единствено усъвършенстват нещата.



Момичето преглежда решението си като самобитен опит, който е забавно да се следи. Соня признава, че ще се откаже от тази кариера незабавно щом й омръзне.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР