Моделите на Victoria’s Secret са известни със своите изящни и

...
Моделите на Victoria’s Secret са известни със своите изящни и
Коментари Харесай

Диета на моделите на Victoria’s Secret

Моделите на Victoria’s Secret са известни със своите изящни и стегнати фигури.

През годините доста известни модели на Victoria’s Secret разгласиха детайлности за своята диета и рутинни извършения, което докара до основаването на диета на Victoria’s Secret.

Тази публикация преглежда по-отблизо диета на Victoria’s Secret, в това число какво съставлява, по какъв начин да я спазвате и дали води до намаляване.

Какво съставлява диетата на Victoria’s Secret?

За разлика от други хранителни режими, диетата на Victoria’s Secret няма обединен набор от насоки или правила.

Вместо това има голям брой версии на диетата, основани на моделите на хранене и рутинните тренировки, които моделите от Victoria’s Secret настояват, че следват, съгласно изявленията.

Повечето разновидности на проекта включват ограничение на рафинирани въглехидрати, модифицирани храни и добавени захари, до момента в който ядете доста плодове, зеленчуци и здравословни мазнини, дружно с добър източник на протеин с всяко хранене.

Някои версии също изискват ограничение на дневния ви банкет на калории, постоянно до 1300 калории на ден.

Други предлагат от време на време недояждане, което включва ограничение на приема на храна за избран интервал от време.

Упражнението е различен основен съставен елемент от проекта. Силно се предизвикват действия като йога, туризъм, бокс, колоездене и пилатес.

Храни за ястие и отбягване

Въпреки че няма съответен набор от храни, които да ядете и избягвате в диета на моделите от Victoria’s Secret, има някои съществени насоки, които да следвате.

Храни за ястие

Повечето модели на Victoria’s Secret следват диета, богата на пълноценни храни, в това число плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, протеини и здравословни мазнини.

Ето някои храни, които се предлагат:

  • Зеленчуци:  броколи, карфиол, домати, аспержи, тиква, моркови
  • Плодове:  горски плодове, ябълки, портокали, праскови, круши, сливи
  • Протеини:  птиче месо, морски блага, постни части месо, яйца
  • Пълнозърнести храни:  киноа, кафяв ориз, овесени ядки
  • Ядки:  орехи, бадеми, шамфъстък, кашу, макадамия
  • Семена:  семена от чиа, тиквени семки, конопени семена, ленено семе
  • Бобови растения:  нахут, фасул, леща
  • Здравословни мазнини:  кокосово масло, зехтин, авокадо

Храни, които би трябвало да се заобикалят

Въпреки че доста модели на Victoria’s Secret означават, че не отстраняват никакви храни от диетата си напълно, доста от тях лимитират избрани типове храни.

Обикновено диетата на моделите от Victoria’s Secret включва ограничение на модифицираните храни, рафинираните зърнени храни, захарта и алкохола.

По-рестриктивните версии на диетата могат също да лимитират храни, богати на въглехидрати, включително нишестени зеленчуци и плодове с високо наличие на захар.

Ето някои храни, които да ограничите или избягвате по време на диетата:

  • Преработени храни:  чипс, бисквитки, гевреци, бързо хранене, печива, бонбони
  • Рафинирани зърна:  бели разновидности на паста, самун, ориз и тортили
  • Захар:  трапезна захар, кафява захар, кленов сироп, мед
  • Алкохол:  вино, бира, коктейли, спиртни питиета
  • Нишестени зеленчуци:  сладки картофи, картофи, царевица, грах
  • Плодове с високо наличие на захар:  ананас, банани, манго, грозде

Упражнения

Редовната физическа интензивност е основен съставен елемент от диетата на моделите на Victoria’s Secret.

Повечето модели упражняват към 3-5 пъти седмично, като тренировките нормално не престават минимум един час.

Насърчават се разнообразни действия, в това число:

  • силови тренировки
  • йога
  • Пилатес
  • бокс
  • вървене
  • джогинг
  • Зумба
  • плуване

Можете да смесвате и комбинирате обичаните си действия, с цел да създадете персонализирана подготвителна стратегия.

Няма съответни насоки по кое време би трябвало да упражнявате. Вместо това е най-добре да намерите време, което дава отговор на вашия график, и да бъдете непрекъснати.

Постига ли се намаляване?

Въпреки че няма налични проучвания съответно за диета на моделите от Victoria’s Secret, изследванията са открили, че някои съставни елементи на диетата могат да бъдат потребни за загуба на тегло.

Като за начало проектът предизвиква приема на висококачествени протеинови източници с всяко хранене, в това число птиче месо, морски блага и постни части месо.

Проучванията демонстрират, че увеличението на приема на протеин може да помогне за възстановяване на възприятието за задоволеност и възстановяване на контрола на апетита. ( 1 )

Диетата също предизвиква яденето на доста богати на фибри храни, като плодове и зеленчуци, като и двете са свързани със загуба на тегло. ( 2 ) ( 3 ) ( 4 )

Няколко други храни, насърчавани в програмата, също могат да бъдат свързани с нараснала загуба на тегло, в това число пълнозърнести храни, ядки и бобови растения. ( 5 ) ( 6 ) ( 7 )

Редовните извършения, които са различен значителен аспект от проекта, също могат да усилят както загубата на тегло, по този начин и загубата на мазнини. ( 8 )

Някои версии на проекта също включват от време на време недояждане, за което е потвърдено, че усилва загубата на тегло и понижава телесните мазнини. ( 9 ) ( 10 )

Ползи

Диетата на моделите от Victoria’s Secret предизвиква яденето на разнообразни здравословни цели храни, които са богати на хранителни субстанции.

Тя също по този начин лимитира модифицираните храни, които са свързани с хронични болести като сърдечни болести, диабет вид 2, рак и меланхолия. ( 11 )

Храните с високо наличие на добавена захар също са лимитирани като част от диетата. Консумацията на добавена захар може да способства за доста здравословни проблеми, в това число диабет вид 2, затлъстяване, чернодробни проблеми и сърдечни болести. ( 12 )

Освен това проектът слага мощен акцент върху упражненията. Освен увеличение на загубата на тегло, постоянната физическа интензивност може да помогне да удължите живота си и да се предпазите от заболявания. ( 13 )

Тъй като диетата дава общ набор от насоки, а не строги правила или разпореждания, тя може да бъде привлекателна и за тези, които избират диета, която предлага повече еластичност.

Потенциални дефекти

Един от най-големите дефекти на диетата на моделите на Victoria’s Secret е, че няма обединен набор от правила или рекомендации, които да следвате.

Всъщност разнообразни уеб страници оферират спорни насоки за това кои храни са позволени и по какъв начин би трябвало да наподобява вашата рутинна подготовка.

Поради тази причина диетата може да бъде изключително предизвикателна за съблюдаване за тези, които избират по-структурирана стратегия.

Също по този начин е значимо да имате поради, че хранителните нужди на обособените хора могат да варират много според от фактори като възраст, пол, височина, тегло и равнище на интензивност.

Някои версии на диетата също по този начин лимитират приема на калории до 1300 калории дневно, което е незадоволително за множеството хора. Това може да аргументи редица странични резултати, в това число апетит, отмалялост, гадене и запек. ( 14 )

Освен това диетата наподобява дава приоритет на загубата на тегло, а не на поддържането на цялостното здраве.

Тя предизвиква хората да се пробват да наподобяват като моделите на Victoria’s Secret, което не е реалистична, постижима или здравословна цел за множеството хора.

Фокусирането върху възстановяване на вашето здраве посредством промени в диетата и метода ви на живот вместо това може да насърчи позитивна връзка с храната и тялото ви.

Заключение

Диетата на моделите на Victoria’s Secret е стратегия, предопределена да имитира метода на хранене и рутинните извършения на доста модели на Victoria’s Secret.

Планът предизвиква яденето на здравословни, богати на хранителни субстанции храни и предизвиква постоянната физическа интензивност, която може да бъде потребна за загуба на тегло.

Планът обаче се концентрира само върху загуба на тегло, слага нереалистични и непостижими цели и не регистрира самостоятелните разлики в питателните потребности.

Освен това има доста разнообразни набори от насоки, налични онлайн, което може да направи предизвикателство за тези, които избират по-структуриран диетичен проект.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР