Моделът впечатлява още с тройна основна камера и стилен дизайнGalaxy

...
Моделът впечатлява още с тройна основна камера и стилен дизайнGalaxy
Коментари Харесай

Galaxy A7 с 6-инчов AMOLED на българския пазар

Моделът впечатлява още с тройна съществена камера и моден дизайн

Galaxy A7 се отличава с тройна задна камера, моден дизайн и 6-инчов AMOLED екран

Новият смарт телефон Galaxy A7 на Samsung към този момент е на българския пазар. Устройството се предлага в три цвята – наследник, черен и златен – в партньорската мрежа на корейския производител.

Моделът идва с 6-инчов Super AMOLED екран за реалистични изображения, Dolby Atmos технология за първокачествен тон, премиум стъклен дизайн и непряк датчик за пръстови отпечатъци за по-голямо улеснение.

Но едно от най-големите усъвършенствания при Galaxy А7 е камерата – тя автоматизирано усъвършенства фотосите въз основа на това, което разпознава. С интелигентния Scene Optimizer, камерата на Galaxy A7 категоризира сниманата фотография и настройва цвета, контраста и яркостта, с цел да усъвършенства неотложно качеството на изображението.

Оборудвана с 8-мегапикселов ултраширок 120° обектив, Galaxy A7 улавя всеки подробност, със същия ъгъл на гледане като човешкото око. С усъвършенстваната камера и обектив за дълбочина, потребителят може да управлява дълбочината на полето и по този начин да настрои боке резултата. 24-мегапикселовият обектив автоматизирано пропуща повече светлина посредством съчетание на четири пиксела в един, и даже при положение на слаба светлина прави ясни фотоси.

Смартфонът разполага с 24-мегапикселова предна камера и регулируема LED мълния за селфита когато и да е на деня. Новите функционалности усъвършенстват контрола над фотосите и разрешават снимане на селфита с боке резултат, а режимът Pro Lighting Mode имитира професионално студийно осветяване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР