Моделът с диагонал 49 инча е изпълнен в съотношение 32:9

...
Моделът с диагонал 49 инча е изпълнен в съотношение 32:9
Коментари Харесай

Philips 499P9H Brilliance – извит, супер-широк монитор

Моделът с диагонал 49 инча е изпълнен в съответствие 32:9

Извитият екран с радиус 1800r следва естествената форма на окото и ненатрапчиво обкръжава потребителя (източник: MMD)

Нов екран Philips 499P9H Brilliance, към този момент спечелил влиятелни награди, се отличава с закривен 49-инчов супер-широк LCD екран в съответствие 32:9, оповестиха от MMD, лицензен сътрудник на Philips монитори.

Предназначен за експерти, мониторът включва набор от функционалности за по-продуктивна и приятна работа. Графиките на SuperWide екрана са в разточително огромен формат, който се равнява на два пълноразмерни монитора – това прави модела опция на двойка 27-инчови Quad HD екрани.

Philips 499P9H е екипиран с комфортна USB-C докинг функционалност, която предлага благоприятни условия за високоскоростен трансфер на данни и гъвкавата съгласуваност, както и с изскачаща уеб камера и екосъобразен дизайн.

Извитият екран с радиус 1800r следва естествената форма на окото и ненатрапчиво обкръжава потребителя, като понижава до най-малко разсейването и усъвършенства комфорта. Извънредна широчина на екрана дава голям капацитет за повишение на продуктивността, защото отпада потребността от комплицирани конфигурации от няколко екрана с неприятните за окото рамки сред екраните и голям брой кабели.

Вместо това 499P9H обезпечава впечатляващите 49 инча работна повърхност, която се равнява на два 27-инчови 16:9 Quad HD екрана, долепени един до различен. Това разрешава на потребителите да разпрострат на екрана и да съпоставят документи или да работят с няколко файла по едно и също време, без да им се постанова да прилепят прозорци, да скролират или да усилват мащаба.

Моделът покрива още повече сюжети на приложимост, тъй като разполага с вграден MultiClient KVM комутатор, който работи с функционалността Multi-View и разрешава на потребителите да ръководят две обособени устройства едновременно с една клавиатура и мишка, което пести още повече време и място.

Настройващата се по височина стойка има варианти за завъртане и наклоняване, допустимо е и монтиране на стена (източник: MMD)

При толкоз огромен екран високото качество на изображението е наложително. Philips 499P9H поддържа резолюция Dual Quad HD (5120×1440), а технологията HDR 400, сертифицирана от VESA, обезпечава „ живи “ изображения с оптимална дълбочина и нюанси.

VA LED панелът употребява технология с отвесно нареждане за реализиране на висок неподвижен контрастност в съвсем цялото зрително поле. CAD и графичните дизайнери, архитектите, инженерите, фотографите и всички други експерти, които желаят точност до равнище пиксел и акуратност на цветовете, ще получат мечтаното с този екран.

Вградената USB 3.1 type-C докинг станция разрешава на експертите да трансферират данни по-бързо, а симетричният USB-C конектор улеснява свързването на преносим компютър с един кабел. Периферията и преносимите компютри могат да бъдат свързани непосредствено към монитора за прекачване на файлове, гледане на видео и друго наличие.

В допълнение, към портативния компютър може да бъде пуснат сигурен мрежов достъп през вградения в монитора RJ45 порт и то без да се употребява спомагателен кабел. За в допълнение улеснение и сигурност мониторът включва изскачаща камера, поддържаща лицево различаване с Windows Hello, която дискретно може да бъде прибрана назад, когато не е нужна.

Мониторът предлага и голям брой образни решения като технологията Flicker-Free и режима LowBlue, както и ефикасни ергономични функционалности като настройваща се по височина стойка с варианти за завъртане и наклоняване и опция за монтиране на стена. Philips 499P9H е разполагаем на пазара у нас на целесъобразна последна цена от 2149 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР