Моделът поддържа високо качество с голям набор от материалиCreality Ender-3

...
Моделът поддържа високо качество с голям набор от материалиCreality Ender-3
Коментари Харесай

Creality Ender-3 S1 Pro - стойностен 3D принтер изгодно на BlackFriday

Моделът поддържа високо качество с огромен набор от материали

Creality Ender-3 S1 Pro е първокласен 3D принтер с пряк екструдер

Ако 3D принтерът е в проектите ви за покупка тази година, може да се възползвате от BlackFriday офертите, които валят в края на ноември, с цел да се сдобиете с първокласен модел на добра цена. Представяме един стойностен 3D принтер от реномиран бранд.

Можете да преминете към 3D щемпел от последващо равнище, с пряк екструдер, с модела, който не е най-новият на пазара, само че въпреки това, към този момент се е потвърдил като стойностен артикул – в този момент той се предлага единствено за €195,20 след ваучър за отстъпка SIMPLYCODES24 в BlackFriday акцията на световния онлайн магазин Tomtop, с безвъзмездна доставка от европейски склад.

Изцяло металният пряк екструдер на Ender-3 S1 Pro има мощ на напън минимум 80 N

3D принтерите от серия S1 на Creality, към която принадлежи Elder-3 S1 Pro, употребяват пряк екструдер и оферират първокачествен 3D щемпел с по-голям набор от материали. Ще разгледаме главните характерности на  и тяхното въздействие върху качеството на щемпел и удобството на работа с принтера.

На първо място, ще изтъкнем напълно металния пряк екструдер Sprite с две предавки. Отзивите за него от тестерите са позитивни. Sprite на S1 Pro с тегло 334 г и мощ на мощ на напън от минимум 80 N е здрав източник за размразяване даже и на по-трудните материали.

Автоматичното нивелиране на леглото е едно от мощните качества на Creality Ender-3 S1 Pro

Моделът се отличава и с чисто нова високотемпературна дюза, направена от месинг, която може да издържи до 300°C температура на щемпел и е съвместима с голям брой нишки, като PLA, ABS, PVA, дърво, TPU, PETG и PA. Това разкрива доста повече благоприятни условия за основаване на творби с 3D принтера.

има двойни Z-оси. В допълнение към обезпечаването на спомагателна непоклатимост, синхронизираната Z-ос с двойно задвижване оказва помощ за поддържане на качеството на печата от самото начало. Отбелязваме и съществуването на лична система за автоматизирано нивелиране на леглото CR Touch, при която железна сонда се вкарва в печатащото легло на 16 авансово дефинирани места, с цел да ревизира за неравности.

Големият сензорен екран улеснява ръководството на Creality Ender-3 S1 Pro

S1 Pro има комфортни функционалности, които улесняват потреблението на устройството. Така да вземем за пример, в горната част на рамката е ситуирана LED лента, която осветява леглото за щемпел. Освен това е налична ръкохватка за пренасяне на леглото, без да оставяте пръстови отпечатъци по повърхността.

4,3-инчов пъстър сензорен екран за ръководство прави доста по-добро устройство от неговия по-обикновен аналог S1. Тук няма да намерите въртящо се копче, а единствено огромен екран с блестяща повърхнина. Освен това софтуерът на принтера поддържа девет разнообразни езика, включително британски, немски, френски, съветски, турски и други

Creality Ender-3 S1 Pro ще ви води на последващо равнище в 3D печата

За отбелязване е и входът на SD картата, който разрешава потребление на карта в цялостен размер. А необятното чекмедже за принадлежности ви дава повече място за предпазване. Не на последно място, Ender-3 S1 Pro се доставя с задоволително огромен брой аксесоари, като непряк нож, SD карта и аварийна дюза, които улесняват старта с устройството. Имате и управление за бързо инсталиране, включено като част от пакета.

Можете да купите този 3D принтер преференциално тук: – за €195,20 след ваучър за отстъпка SIMPLYCODES24 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Creality Ender-3 S1 Pro работи с необятна гама консумативи за разнообразни цели

Междувременно, може да се възползвате от съществени отстъпки при извършване на покупки на всевъзможни други артикули по време на акцията, която продължава от 23 до 26 ноември. Ето отстъпките и купоните за тях:

Отстъпки и купони за Tomtop’s BlackFriday – 23-26 ноември:

Тези отстъпки не се ползват за артикули, които са маркирани като Flash Sale.

Допълнителни PayPal отстъпки за интервала 23-26 ноември
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР