Моделът на Kia e-Soul е технологично обновен за моделната година

...
Моделът на Kia e-Soul е технологично обновен за моделната година
Коментари Харесай

Обновена Kia e-Soul за 2023-а

Моделът на Kia e-Soul е софтуерно освежен за моделната година 2023. Освен всичко друго, гамата от асистиращи системи е доста разширена. Новата моделна година може да бъде поръчана в този момент. И то на цени от 30 720 евро - след приспадане на промоционалните бонуси.

Новост в гамата за e-Soul са помощник за автомагистрала, деен помощник за мъртва точка с интервенция при ръководство и прекъсване, образован помощник за скорост и предизвестие за излизане, както и разширено предизвестие за преден конфликт с различаване на велосипедисти, функционалност за завиване и разкриване на напречен трафик според от оборудването.

Освен това цветовата палитра е разширена до общо 14 бобои, в това число седем двуцветни комбинации. Интериорните елементи също са нови, от ревизирани контроли в кокпита до втори микрофон, който усъвършенства акустиката на системата за свободни ръце и втори USB контакт за зареждане откъм гърба. „ В допълнение, информацията от бордовия компютър към този момент се демонстрира на навигационния екран “, споделят от Kia.

Има два разновидността на задвижване, от които да избирате - e-Soul с 64 кВтч батерия и 150 кВт/204 к.с. има смесен пробег до 452 километра. Той форсира до 100 км/ч за 7,9 секунди, а версията със 100 кВт/136 к.с. и батерия от 39,2 кВтч може да измине до 276 километра с едно зареждане.

Дори базовата версия Vision включва LED фарове, автоматизиран климатроник, първокласна звукова система от Harman/Kardon, 26 см навигационна система и онлайн услугите Kia Connect. За разновидността с 64 кВтч батерия, според от версията и опцията, има хед-ъп екран, кожен салон и електрически предни седалки с вентилация.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР