Моделът Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна преди

...
Моделът Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна преди
Коментари Харесай

Кристин Илиева се нуждае от кръв, дарете!

Моделът Кристин Илиева, която пострада при злополуката с Дивна доскоро повече от седмица, към този момент се възвръща. Красавицата е излязла от медикаментозна кома, а все още се готвят няколко интервенции на краката ѝ, които бяха потърпевши най-тежко при удара.

Това е и повода фамилията на Илиева да призове другари и почитатели да дарят кръв преди хирургическите интервенции, написа Dnes.bg.

„ Скъпи другари и познати, хора с положителни сърца. На Криси ѝ предстоят интервенции за възобновяване на крачето и затова се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна изгода. Без значение от кръвната група. Кристин Цветозарова Илиева, за интервенции болница ВМА – Реанимация.

След даряването ви издават документ, който е належащо да бъде показан в болничното заведение. За да не ви озорвам ненужно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на персоналната ми поща [email protected]. Знам и имам вяра че Криси, както и фамилията ни, има доста другари и хора които ни обичат, тъй че смирено ви апелирам за помощ!

Бог да е с всички нас. Благодаря ви! За тези които са от София, апелирам кръводаряването да става във ВМА по опция “, написа майката на момичето в обществените мрежи.

Кристин пострада при злополука край село Българене, Плевен, откакто пътува дружно с Дивна по пътя Русе-София.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР