Моделът IUSP33F има профил, сравним с този на eMMCUSP33F SSD

...
Моделът IUSP33F има профил, сравним с този на eMMCUSP33F SSD
Коментари Харесай

Adata обяви компактен SSD с форм-фактор BGA

Моделът IUSP33F има профил, съпоставим с този на eMMC

USP33F SSD е плътно решение за последващо потомство таблети, преносими компютри и други тънки устройства

Нов SSD диск на Adata Technology с форм-фактор вид „ решетъчен масив ” (BGA) е с 80% по-компактен спрямо M.2 2242 SSD устройствата. IUSP33F е основан на 3D NAND флаш технология и разполага с профил, съпоставим с този на eMMC паметите.

Благодарение на своя стилен BGA корпус с размери 11,5×13 мм, SSD дискът е подобаващ за тънки таблети и преносими компютри, хибридни устройства, мини PC-та и носими смарт аксесоари. IUSP33F ще се предлага във разновидности от 128GB и 256GB.

„ IUSP33F SSD е плътно решение, което е предопределено за последващо потомство таблети, преносими компютри и други тънки устройства, без компромис във връзка с надеждността и високата продуктивност. Едновременно с това качествата на IUSP33F разрешават приложение и в бързоразвиващи се нови сфери като роботиката, автомобилостроенето и виртуалната действителност ”, разясни Хеди Хуанг, шеф продажби в Adata.
още по тематиката
Новото BGA SSD устройство е освен ултратънко, само че и високоефективно. Наличният PCIe Gen3x2 интерфейс и NVMe 1.3 стандарт разрешават постигане на 1195MB/s скорост на четене и 940MB/s при запис със 140000/114000 входно-изходни интервенции в секунда.

Вградената Host Memory Buffer технология обезпечава висока продуктивност без вградена DRAM памет, като по едно и също време с това се понижава потреблението на сила.

IUSP33F поддържа LDPC и SRAM код за промяна на неточности за по-надеждно предпазване на данните и по-дълъг живот на устройството, а наличната E2E отбрана на информацията се грижи за нейната консистентност и минимизира разноските по поддръжка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР