Моделът и инфлуенсър Мартина Симова, изкусителната Шермин Метушева, пожарникарката Габи

...
Моделът и инфлуенсър Мартина Симова, изкусителната Шермин Метушева, пожарникарката Габи
Коментари Харесай

Ергенът отпрати четири дами от имението на две инфарктни Церемонии на Розата

Моделът и инфлуенсър Мартина Симова, изкусителната Шермин Метушева, пожарникарката Габи Найденова и психологът Ивелина Георгиева отпаднаха от конкуренцията за сърцето на Алек Младенов, откакто не получиха цвете от новия „ ерген “ на България по време на двете Церемонии на Розата, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир. Напред в конкуренцията не престават 21 очарователни дами, а коя от тях ще направи най-силно усещане на Алек, феновете следва да схванат в идващите епизоди на „ Ергенът “ всяка сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV.

„ Желая ти шанс! “, бяха думите на Шермин преди сбогуването ѝ с Алек, с който, по нейни думи, не са съумели да се усетят на енергийно равнище. „ Чао, Алек! Беше ми доста прелестно! Пожелавам ти да намериш това, което търсиш “, съобщи Мартина на Младенов преди да напусне имението на любовта вечно. „ Чао! Беше ми доста прелестно! “, пък бяха последните думи на Габи. Момичетата отпаднаха от „ Ергенът “ на инфарктна Церемония на Розата, в която Алек сложи самобитен „ връх “ по недадени рози – цели три.

Във вчерашния епизод предприемачът избра да даде последното си цвете на стюардесата Йоана и трябваше да се раздели с Ивелина. „ Съжалявам, че нямахме опция да се опознаем. Пожелавам ти шанс! “, сподели Алек на разлъка с психоложката. „ Може би има малко горест поради това, че си потеглям. И то само поради неналичието на опция Алек да ме опознае повече. Връщам се при хората, които ме обичат. Надявам се да намеря моя мъж. Той си ме чака някъде. А пък Алек да откри дамата, която желае да бъде до него “, бяха последните думи на Ивелина в сантименталното риалити.

В третия епизод от цифровото продължение на „ Ергенът “ – „ След церемонията “ Наум ни среща с Шермин, Габи и Мартина, а в четвъртия – с Ивелина. Какво не им доближи, с цел да продължат напред в предаването и да получат роза от най-желания ерген – разберете от видеата!

Тази седмица участничките в „ Ергенът “ бяха изправени пред вълнуващи провокации. За да се впуснат в яростна борба за скъпата снежнобяла роза, даваща им право да си „ откраднат “ сантиментална среща с Алек, когато пожелаят, те бяха разграничени в два тима – „ Русалки Юнайтед “ и „ Родоски Колоси “. На пръв взор занимателното предизвикателство стана мотив за невиждана до момента „ спортна завист “ от страна на по-младите претендентки към тези с повече житейски опит, а това несъмнено съумя да нажежи ситуацията в имението до краен лимит. „ Русалките “ съумяха да извоюват успеха, а трите победоносни рози отидоха в ръцете на „ най-вражеските снайперистки “ в „ лабиринта на любовта “ – Барбара, Мартина и Теа. На идващия ден участничките бяха поканени на първата си групова среща с Алек, който им бе подготвил същинска олимпиада. Триумфалната победа на „ Розовите вдъхновения “ им обезпечи незабравима празненство вечер с Алек, на която той засвидетелства своя интерес към Габриела със специфична роза.

Зрителите станаха очевидци и на първата самостоятелна среща в третия сезон на „ Ергенът “. Алек води избраницата си – Екатерина, на вълнуваща разходка из най-красивите кътчета на Родос, а усамотението им продължи извънредно дълго – цели 48 часа. „ Ергенът “ съумя да „ съкрати дистанцията “ и с още една от претендентките за неговото сърце – Маги, с която споделиха извънредно сетивен миг в градината на имението. Силно усещане на Алек направи и борбената Милена, която откри сили да му се разкрие душевно и да му показа своята прочувствена история. Зрителите научиха и огромната загадка, която пазят две от участничките – Габриела и Памела, а точно, че са сестри. Те обаче не считат да разкриват истината, най-малко към този момент. Имението на любовта пък бе разтърсено от величествен скандал, откакто Християна намерено упрекна Силви във „ вещерство “. Юристката бе отлъчена от вечерния коктейл, а това стана мотив по време на Церемонията на Розата тя намерено да разкрие на Алек, че съвсем всички в къщата са се настроили против нея.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР