Моделът и инфлуенсър Александра Богданска определи себе си като амбициозна,

...
Моделът и инфлуенсър Александра Богданска определи себе си като амбициозна,
Коментари Харесай

Алекс Богданска: Емоционално осакатена съм

Моделът и инфлуенсър Александра Богданска дефинира себе си като амбициозна, наивна, прочувствена и дисциплинирана. Богданска разкри себе си в изявление пред Мон Дьо. В него тя съобщи, че няма в живота й нова обич - " прочувствено осакатена съм ". Инфлуенсърката разяснява и опасната непосредственост, която беше снимана на скоро с някогашният й брачен партньор Даниел, Алекс не сподели съответно какво значи тази целувка, само че съобщи, че околните им връзки са в името на детето им Габриел. " Даниел е любовта на живота ми и ще не преставам да го обичам. До ден сегашен аз нямам проблем с него, той има с мен ", каза моделката. Тя е безапелационна, че няма връщане обратно. 

Алекс разкри още, че психическото положение е въздействало и на физиката й:  " Не мога да си върна гласа към този момент година, не мога да дремя, имах интервал дето спях по 3-4 часа, косата ми опада ", сподели още Богданска. Тя разкри, че е изпитвала цялостно благополучие преди три години, когато е имала човек до себе си, семейство и кариера. 

След развода у нея се отприщил въпросът дали амбициозна жена може да бъде обичана, дали може да сътвори домакински уют.  " Нямам отговор, в случай че това е моята роля за какво би трябвало да се боря против природата си, сподели още Александра Богданска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР