Моделът и актьор Илиян Илиев, който е сред най-близките приятели

...
Моделът и актьор Илиян Илиев, който е сред най-близките приятели
Коментари Харесай

Кой защити Диона за коката?

Моделът и артист Илиян Илиев, който е измежду най-близките другари на попфолк певицата Диона описа неговата позиция за обстановката около ареста на приятелката му, откакто беше спряна и тествана за опиати, а пробата регистрира съществуване на кокаин. Обръщението е под формата на сторита в обществените мрежи, където десетки хиляди го наблюдават и е предизвикано от множествено позвънявания от публицисти, които търсят неговата позиция по случая.

Илиев, който е определян като българския Кен твърди, че фолк дивата в никакъв случай не е давала индикации на човек, който използва неразрешени вещества. “Винаги сме упреквали сходни действия ”, добавя той.  Илиян мощно се надява полевият тест да се окаже неверен, както доста пъти до момета се е случвало с други хора, нещо което кръвните изследвнаия ще покажат.

При потвърдена виновност на Диона, той твърди, че ще бъде до нея, само че сигурно счита, че всеки дръзнал на сходна безнаказаност зад кормилото би трябвало да понесе следствията си.

Моделът ясно акцентира, че целия този обществен линч към разкрепостената му другарка е и на база ненавист, поради триумфите, които тя има и това, че се оправя добре в живота и работата.



Илиян е не по-малко абсурден от Диона. Макар да няма спорове с органите на реда, името му е замесвано в любовни връзки с куп авторитетни господа, а самият той разгласи в изявление, че се е сгодил за дългогодишния си другар. Красавецът получил предложение на върха на Айфеловата кула, в Париж и споделил заветното “да ”. Носител е на редица трофеи от национални и международни състезания за хубост, има издадени няколко песни, като присъединяване в клиповете и основаването им взима и самата Диона. Участва в тийн сериали, което му носи любовта на подрастващите и влиятелната премия “любим артист ” от NOVA телевизия. Покрай женствената му визия доста медии го припознаха като българския Кен, или по-скоро като Барби.

Обръщението му приключва с думите “човешко е да се бърка, а още по-човешко да се продава ”.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР