Моделът и актриса Лина Роскин, позната от ролята на харизматичната

...
Моделът и актриса Лина Роскин, позната от ролята на харизматичната
Коментари Харесай

Лина Роскин променя всичко в новия сезон на „Следвай ме“

Моделът и актриса Лина Роскин , позната от ролята на харизматичната влогърка София, ще се завърне с гръм и тропот в прослойка на новия, дълго чакан пети сезон на тийн драмата. Интригата в един от най-успешните български тийн уеб сериали с над 15 милиона гледания на всички платформи ще се заплете още повече от 15 април във.

След завладяващия край на четвърти сезон на, София още веднъж ще се появи в остарялото си учебно заведение, откакто отпътува с татко си в Испания в търсене на нов живот. Там обаче нещата за нея не се развиват както е очаквала и не съумява да се впише в тамошната конюнктура. Точно затова титулярката в първите два сезона на уеб сериала е подготвена на всичко в никакъв случай повече да не попадне в обстановка на губеща и непопулярна. София ще потвърди на всички, че няма цялостно благополучие и играта едвам в този момент стартира.
 София NOVA
Как ще одобряват останалите завръщането на един от най-противоречивите герои и на какво ще бъде подготвена влогърката, с цел да си върне статуса на най-известното момиче в учебно заведение? Големи дози драма, обич, изменничества, другарства и същинска стихия от страсти чакат героите в петия сезон на „ Следвай ме “.

Не пропускайте всеки понеделник и четвъртък от 15 април във. За да следите всичко настоящо към сериала, последвайте и страницата във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР