Моделът Емили Ратайковски публикува кадър и феминистко послание в личния

...
Моделът Емили Ратайковски публикува кадър и феминистко послание в личния
Коментари Харесай

Емили Ратайковски публикува снимка с неепилирани подмишници

Моделът Емили Ратайковски разгласява кадър и феминистко обръщение в персоналния си профил в Инстаграм, където показва щедро окосмяване под мишниците, до момента в който театралничи по сутиен.

С присъщия си съблазън Ратайковски гледа провокативно право в обектива, до момента в който театралничи с вдигнати ръце и дaнтeлен сутиен. Към фотографията тя е написала:

"Дайте на дамите опцията да бъдат това, което желаят, и да бъдат толкоз многолики, колкото могат. " Написах есе за Harper`s Bazaar за значимостта на правото на дамите да избират (как да се обличат, какво да разгласяват, дали да се бръснат или не) без значение по какъв начин въздействията са формирали метода, по който тя се показва. Правете това, което желаете, дами, без значение какво е. "

"Разбира се, аз съм уверена, че множеството ми ранни завършения, изследващи какво значи да си момиче, бяха мощно повлияни от мизогинната просвета ", написа Ратайковски в есето.

"По дяволите, също съм уверена, че доста от методите, по които не преставам да бъда "секси ", са мощно повлияни от мизогиния. Но ми се коства добре и това е мой прокълнат избор, нали? Не е ли това защо е феминизмът - избор? ", задава риторични въпроси моделът.

"Като просвета ние се плашим от дамите като цяло, само че и по-точно от вродената мощ, която има женската половост ", продължава тя. "Една жена става прекомерно мощна и по този метод, когато се зарежда със сили да прегърне своя пол, заплашва. Следователно ние настояваме за срам; ние настояваме, че една жена губи нещо, когато парадира или прегръща своята половост. "

Звездата от Blurred Lines показа и повода да парадира с подмишниците си, като написа:

"Ако реша да си обръсна подмишниците или да ги оставя да обрастат, това зависи от мен. За мен космите по тялото са друга опция за дамите да упражняват способността си да избират - избор въз основа на това по какъв начин желаят да се усещат и на асоциациите им с това да имат или не косми по тялото. "

"Във всеки един ден съм склонна да желая да се бръсна, само че от време на време оставям космите по тялото да израстват и това е, което ме кара да се усещам секси ", добави тя. "И няма верен отговор, няма избор, който да ме прави повече или по-малко феминистка или даже "лоша феминистка ", в случай че мога да изтъквам Роксан Гей. Докато решението е мой избор, тогава това е верният избор. В последна сметка, идентичността и сексуалността на индивида зависи от него самия и никой различен. "

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР