Моделът е оборудван със здрави гуми със защита от хлъзгане

...
Моделът е оборудван със здрави гуми със защита от хлъзгане
Коментари Харесай

KUGOO S1 – електрически скутер за всякакви пътища

Моделът е оборудван със здрави гуми със отбрана от хлъзгане и мощен 35-ватов мотор, може да се сгъне до една трета от размерите си за елементарно преместване

KUGOO S1 e здрав скутер за всевъзможни пътища и в същото време елементарно портативен

Все по-често виждаме към нас хора от всевъзможни възрасти, които са избрали да се придвижват в града или парка с електрически скутери. И това е изцяло обяснимо – тези возила за комфортни, практични и, несъмнено, екологични!

Един от най-хубавите скутери на пазара е моделът KUGOO S1, който се предлага сега на преференциална цена в световния онлайн магазин GeekBuying – за $329,99, годна с ваучър за отстъпка KUGOOS1. Нещо повече, търговецът подържа безмитни бързи доставки за клиенти в България и още 25 европейски страни от склад в Полша, където e и следпродажбеното сервизно обслужване.

KUGOO S1 тежи единствено 11 кг, само че може да вози човек с тегло до 120 кг

Този електрически скутер е подобаващ за всевъзможни пътища и условия, акцентират от производителя. Моделът е оборудван със здрава 8,5-инчова гума със отбрана от хлъзгане, устойчива на изхабяване и безвредна. Двигателят с мощ 350W и литиево-йонната батерия 6АН обезпечават до 30 км пробег на скутера, който може да вози човек с тегло до 120 кг. Презареждането лишава към 4 часа.

KUGOO S1 ще ви предложи разнородни благоприятни условия за ръководство. Така да вземем за пример, скутерът има 3 режима за скоростта – 15 км/ч, 25 км/ч и оптималната скорост от 30 км/ч. В взаимозависимост от изискванията на пътя, можете да регулирате скоростта с натискане единствено на 1 бутон, тъй че возенето да е по-комфортно и безвредно.

KUGOO S1 има здрава гума, устойчива на хлъзгане и изхабяване

Също толкоз комфортна е и работата с двойната спирачна система (на предното и задно колело) – и тук ръководството е единствено с един бутон, а спирачният път е 4 метра. Имате и цялостен взор върху основни параметри, с помощта на осведомителното LCD табло начело на скутера – то демонстрира скоростта, изминатото разстояние, времето, заряда на батерията и други значими данни.

KUGOO S1 е планиран с мисъл за надеждност и сигурност. За задачата с изключение на хубавичко структура са налични ярка предна LED светлина и сигнална лампа откъм гърба на скутера за несъмнено возене нощем и в тъмно време. Освен това устройството разполага със система за угнетяване на силата на ударите, която работи и начело, и откъм гърба на скутера и поддържа по-комфортно возене.

KUGOO S1 в сгънато положение – в действителност е доста стилен

Допълнително улеснение за потребителя обезпечава и сгъваемият дизайн на скутера. Лесни за потребление механизми ще ви разрешават да свиете устройството до една трета от естествените му габарити, с цел да го носите елементарно и съхранявате в малко пространство. Височината на скутера пък може да се настройва на три равнища – 930, 1070 и 1160 мм, с цел да е комфортна за разнообразни хора.

KUGOO S1 е леко устройство – тежи единствено 11 кг, само че може да вози хора с тегло до 120 кг при оптималната скорост до 30 км/ч. Скутерът се катери по надолнище до 15 градуса, водоустойчив е по стандарта IP54 и е минал сполучливо тествания за сигурност по RoHS и CE. Моделът се доставя в комплект със зарядно, адаптер и документи.

Предният панел на KUGOO S1 демонстрира всички значими данни

Можете да купите електрическия скутер тук: KUGOO S1 на цена от $329,99, годна с ваучър за отстъпка KUGOOS1, безмитна бърза доставка до България и обезпечен следпродажбен сервиз в Полша.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР