Моделът Бела Хадид се появи облечена доста нетрадиционно по време

...
Моделът Бела Хадид се появи облечена доста нетрадиционно по време
Коментари Харесай

Бела Хадид се появи на подиума само по прашки

Моделът Бела Хадид се появи облечена много нетрадиционно по време на ревю на Седмицата на модата в Париж. Тя излезе на подиума единствено по бели прашки. Там обаче я чакаха трима надарени създатели от Corperni, които изрисуваха със спрей тоалета й пред слисаните очи на публиката.

Освен прашки, Хадид носеше и бели обувки на ток. Тя беше усърдно гримирана и с прическа, което придаде финални линии на външния ѝ тип, тъй като от съвсем гола, Бела внезапно се оказа " облечена ".



За изработката на тоалета ѝ не беше употребена обичайната багра за спрей, а по-скоро от нишковиден тъничък материал, изработен от полутечен памук и латекс, който сътвори усещане за същинска тъкан.

Екипът, управителен от испанския химик и фешън дизайнер Манел Торес, успя да сътвори минималистична, футуристична плъзгаща се рокля тъкмо по тялото на Хадид, с която тя изглеждаше просто ослепително. 

Манел Торес е ръководещ шеф на Fabrican и откривател на спрея, който е формиран от специфични памучни и синтетични нишки. След нанасяне течността се втвърдява и се трансформира в материя, която е много комфортна за носене.



Ревюто се организира в Музея на изкуствата и занаятите в Париж като част от Седмицата на модата, а нетрадиционната рокля на Бела Хадид се трансформира е един от най-обсъжданите тоалети от стилните критици през миналите няколко дни. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР