Моделът Алекс Богданска разкри дълго пазена тайна, за което вселената

...
Моделът Алекс Богданска разкри дълго пазена тайна, за което вселената
Коментари Харесай

Алекс Богданска разкри дълго пазена тайна

Моделът Алекс Богданска разкри дълго защитавана загадка, за което вселената й отмъсти.

Инфлуенсърката показа на стори в Instagram радостната вест, а точно, че е поканена да гостува на филмовия фестивал във Венеция, който тази година ще се организира за 80-и път.

„ Вчера се даде стартът на филмовия фестивал във Венеция, който се организира за 80-и път и Александра Богданска от България е тук. Довечера ще има червен килим. Ще мина наедно с всички артисти, известни персони и продуценти. “, похвали се самата тя на почитателите си.

Бившата на Дани Петканов обаче е пазила в загадка вълнуващата вест повече от месец. В сторито си тя споделя още, че с такова неспокойствие е очаквала събитието, че всеки ден е отброявала дните.

Часове преди дълго чакания миг обаче пъпка цъфва на лицето на хубавицата. „ Тъкмо записах предното стори и ми излезе пъпка. Как е допустимо за 30 секунди да ми излезе пъпка. Сигурна съм хора, че това е, тъй като се похвалих. Ето, похвалих се къде съм и какво ще върша и ми излезе пъпка незабавно. “, жалва се Богданска в сторито си.

На видеото се вижда още по какъв начин брюнетката напряко изпада в нервност поради алената точица на лицето й.

„ Майка ми едно време ми споделяше: „ Недей да казваш за нещо преди да се е случило, с цел да не разпръскваш силата, с цел да може вселената да ти изпраща по верния метод нещата! “ Ето, аз отново не слушах. “, разказва Алекс.

Инфлуенсърката обаче съумя да огледа обстановката от позитивната й страна. „ Нищо най-малко единственото хубаво нещо е, че на аления килим сигурно ще бъда единствената такава. “, заключи тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР