Модел на колата на Джеймс Бонд - Aston Martin DB5,

...
Модел на колата на Джеймс Бонд - Aston Martin DB5,
Коментари Харесай

Показват колата на Джеймс Бонд в Бургас

Модел на колата на Джеймс Бонд - Aston Martin DB5, ще бъде показан на първото в Бургас ревю за автомоделизъм, наречено " DiecastCarsBG ", оповестиха от общината. Събитието е тази събота (14 септември) и ще е в Културен център " Морско казино ".

В ревюто вземат участие близо 2000 умалени модели на коли. Най-редките и скъпи от тях ще бъдат подредени в зала " Георги Баев " в културния център. Част от тях са полицейски Mercedes " Ponton " от 1953, Autoart- Mercedes 600 oт 1966, ще има още и модели на CMC, Minichamps, Kyosho, Otto models, GT Spirit, модели на Ferrari, Porsche, Lamborghini. В ревюто са включени и модели на Лада, Москвич, Волга, Зил, Газ и даже строителна техника.

Участват още и модели на мотоциклети и таксита, а за първи път ще бъде показан и смален модел на спортната кола на първата жена - рали първенец. Макетът е направен в Украйна. Експонатите, които са разнообразни по тип и дизайн - от ретро до съвременни и тунинг модели са благосъстоятелност на близо 100 колекционери. Изложението е част от 12-тата поредна колекция на DiecastCarsBG конгрес за автомоделизъм, която се организира за първи път в Бургас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР