Модата сред банските костюми това лято предлага пиршество от разнообразие

...
Модата сред банските костюми това лято предлага пиршество от разнообразие
Коментари Харесай

6 причини да избереш цял бански за плажа

Модата измежду банските костюми това лято предлага угощение от многообразие на модели. Повечето дами избират половинките, с цел да се снабдят с по-равномерен шоколадов загар с по-малко разлики. Целите бански обаче не са залезли от стилната сцена. Те са елегантни, изискани и придават финес, трансформирайки ви в дама.

Кои са аргументите да предпочетете цялостен бански?

1.       По-стройна фигура

Дълбоко изрязаният на бедрата цялостен бански оптически издължава краката и вталява. Допълнително моделите нормално стягат корема и вършат талията по-фина. Всичко това способства за по-стройна фигура на плажа.

2.       Стил и изтънченост

Цял бански, чифт очила, кок и шапка ви трансформират в стилна дама на плажа, която несъмнено сграбчва вниманието.

3.       Различна от всички

Целите бански на плажа са по-скоро изключение. Избирайки цялостен бански костюм, се превръщате в обект на внимание, защото се откроявате с неповторимия си и друг почерк. Събуждате и интереса от незнайното и тайнственото у срещуположния пол, защото част от тялото ви остава прикрито.

4.       Повече улеснение
 Плажна мода – богиня на пясъка Плажна мода – богиня на пясъка
След фигурата и кожата време е да се погрижите и за стилния си тип на плажа. Плажните дрехи надалеч надвишават банския костюм, също сле...

С цялостен бански може умерено да тичате по плажа, да скачате във водата и да се отдадете на плажни спортове, без да се притеснявате, че вълните ще откраднат или смъкнат част от банския ви – нещо, което постоянно се случва с половинките. Целият бански е доста по-удачен за водни спортове, волейбол на плажа, сърф и гмуркане.

5.       Разнообразие от модели

Днес задачите бански са същинско фешън прелъщение. Те се отличават с многообразие от десени и детайли – рюшове, къдрици, ексцентрични изрязвания, ленти, пластмасови или железни детайли.

6.       Модели, подобаващи за всяка фигура

Днес може да намерите цели бански костюми, подобаващи за всеки вид фигура и правещи ѝ комплимент. Дамите с невисок растеж и по-къси бедра могат да заложат на високо изрязани модели, тези с дребен бюст – на решения с банели и подплънки, искащите да прикрият коремчето – на модели с спомагателни стягащи детайли в предната част. Може да разкриете красивия си тил или тънката талия със стратегически изрязани цели бански. Не се тормозете и за тена. На пазара ще намерите разнообразни решения, които разкриват задоволително кожа, с цел да се радвате на повсеместен и постоянен загар.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР