Модата се променя невероятно бързо. Днес не е нужно да

...
Модата се променя невероятно бързо. Днес не е нужно да
Коментари Харесай

9 модни тенденции от миналото, които могат да развалят външния ви вид

Модата се трансформира необикновено бързо. Днес не е нужно да носите облеклата на баба си, с цел да изглеждате старомодни. Всичко, което е нужно в този момент, е просто да следвате стилните трендове, които към този момент не са на мода. Нашата публикация ще ви помогне да избегнете някои съществени фешън неточности и ще ви дадем препоръки по какъв начин постоянно да изглеждате добре.

Ето кои са нещата, които би трябвало да останат в предишното:

Цветни чорапогащници

Цветните чорапогащници бяха доста известни преди няколко години. Ярките крайници на дамите привличаха мъжете. Разбира се, такива ярки цветове карат хората да се усещат по-добре, само че е време да оставим тази наклонност зад себе си.

Вече цветните чорапогащници не са съвременни. Сега на мода са чорапогащниците с разнообразни форми.

Прав бретон

Всяко момиче, което е имало кукла Барби като дете, желае да има дълги вълнисти коси и прав бретон. Сега, куклите са по-модерни и реалистични и естествената хубост е по-модерна. Ако към момента носите прав, компактен бретон, би трябвало неотложно да се обадите на фризьора си.

Татуирани вежди

Време е да забравим за татуираните вежди. Изключително дребен % от дамите с татуирани вежди действително наподобяват добре. Тънките линии, вместо вежди, вършат лицето доста неестествено. Хората са подготвени да създадат всичко, с цел да бъдат съвременни. Времената са се трансформирали и, за благополучие, наклонността към изкуствени вежди е изчезнала.

Тънки вежди

Същото важи и за формата и размера на веждите. Вече няма тънки вежди - дебелите вежди са съвременни. Но бъдете деликатни: въпреки всичко би трябвало да изглеждате естествено.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР