Модата е невероятно циклична. Това, което беше на върха на

...
Модата е невероятно циклична. Това, което беше на върха на
Коментари Харесай

Антитренда на есента и зимата 2019/2020. Защо да не купувате тези неща?

Модата е необикновено циклична. Това, което беше на върха на известността преди една година през днешния ден, е същински антитренд. Разбира се, да носите тези неща или не, зависи от вас. Но в случай че в никакъв случай не сте имали модели от листата на антитрендовете, които са показани по-долу, тогава не би трябвало да харчите пари за тях.

Разбираме какво е остаряло и за какви неща е време да забравим. Но също по този начин ще ви опиша за всички типове стилни други възможности, които несъмнено харесвате.

1. Къса стегната кожа

Тънките кожени якета най-после излязоха от мода. Коженото яке през този сезон ще стане по-голямо, по-грубо и доста по-плътно. Този модел освен ще защищити от студа, само че и ще се впише във всяко изображение, което изберете.

2. Пуловер с пришити дантели на дъното

Пуловери с пришити дантели от дълго време са излезли от мода. Алтернатива е независимото основаване на пластове. За да извършите външния тип витален, избирайте ризи с разнообразни цветове. Предимството на тази алтернатива е, че можете да носите тези неща, поотделно, или да комбинирате дружно.

3. Тънки жилетки

Време е да отложите нежния трикотаж. Разгледайте по-отблизо жилетките с релефна, леко груба текстура. Допълнете външния си тип с елементарна тениска и комфортна пола. Модерен и отегчителен външен тип за всеки ден –е подготвен!

4. Парка с качулка от четина

Паркът е съвършен вид за есенно-зимния сезон. Въпреки това, модели с голям и постоянен цвят качулка би трябвало да бъдат изхвърлени. Дайте желание на паркове, които не са толкоз интензивно украсени с четина. По-добре допълнете външния тип с обичаните си аксесоари.

5. Жилетки от кожа „ гъсеница “

Всички типове кожени жилетки през сезон се трансформират в антитренд. По-сдържаните и спокойни текстури са на мода. Това е добра причина да опитате нещо ново. Например, кожено палто с безпристрастен цвят е отличен избор. С него ще бъде доста по-лесно и по-удобно да преживеете студа.

6. Плътно плетене

Тесният трикотаж е стар през този сезон. Препоръчително е да ги замените с леко отпуснати и неофициални модели. Широк пуловер ще изглеждадобре, като в същото време крие всички дефекти на фигурата.

7. Тънки шапки

Шапката е значим аксесоар за есента и зимата. Ето за какво, преди всичко, тя би трябвало да държи главата в топлота. Една тънка шапка е малко евентуално да се оправи с такава задача. Освен това подобен модел не е подобаващ за всички. Или изберете обемно плетен шал.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР