Мобилното общуване отдавна е неизменна част от живота ни и

...
Мобилното общуване отдавна е неизменна част от живота ни и
Коментари Харесай

Ако ви е скучно, значи не използвате телефона си на макс

Мобилното другарство от дълго време е неизменима част от живота ни и макар че в днешно време всеки е със смарт телефон в ръката си, доста от нас не се възползват от всички преимущества и благоприятни условия на телекомуникацията. Докато чакаме животът да влезе в обичайна пролетно-лятна композиция от равнодушие и занимания, можем да се възползваме оптимално и от онлайн прекарванията.

Повечето от нас употребяват мобилния си телефон съвсем напълно за диалози и обзор на обществените мрежи, а пропущат доста други благоприятни условия за занимания.

Четенето на книги да вземем за пример от дълго време е допустимо и в електронен вид, а едно от най-големите преимущества е, че интернет предлага достъп до литература на всевъзможни езици и тематики. Милиони книги и създатели на един клик разстояние – това и най-голямата библиотека не може да го обезпечи.

 iStock/Getty Images

Имате занимания ? Харесвате кулинарни излъчвания и даже си мечтаете да участвате в такова шоу? Готварски излъчвания от целия свят са събрани във вашия телефон и всичко, което би трябвало да извършите, е да потърсите такива, които дават отговор на ползите ви, и да започнете да се усъвършенствате. Той и Джейми Оливър все някак е почнал!

Сериалите пък са уязвимост на съвсем всички хора – може да не харесвате да гледате по какъв начин се прави крем брюле, само че е несъмнено, че за прекрасен сериал си давате душата. Освен това сериалите са и инструмент за социализация - в случай че не знаете по какъв начин да се опознаете с нов сътрудник или човек в компанията ви, задоволително е да подхвърлите тематиката за някой нов сериал и диалогът към този момент е потръгнал. Именно с помощта на мобилните телефони към този момент можем да гледаме обичаните си сериали или да откриваме нови на практика на всички места и когато и да е. Дългото пътешестване към този момент може да е съвсем незабелязано с новия сезон на някой нашумял сериал – единствено не забравяйте да си вземете слушалките.

 iStock/Getty Images

За видео чатовете даже няма потребност да приказваме – в последната година всички ги преоткрихме и превърнахме в част от всекидневието си. Със сигурност идващите години доста хора ще пестят време и пари, организирайки работата си онлайн и това е може би един от най-големите позитиви от мобилната връзка. Влизали ли сте в конферентен диалог, до момента в който се припичате на слънце на двора на вилата си? Ако не сте, да знаете, че доста пропускате.

И изобщо поглеждали ли сте скоро какво тъкмо обезпечава вашият мобилен проект ? Достатъчно минути за другарство с другари и близки, безграничен достъп до интернет, опция да гледате обичани сериали в платформите?

Ако не сте се замисляли за това, може би в този момент е моментът да се запознаете какво тъкмо получавате против месечния си абонамент и в случай че то ви се стори незадоволително – елементарно може да вземете доста повече с новите проекти на Telenor. От напълно скоро компанията включи нови абонаментни проекти – неограничените. Накратко – те са безлимитни и се разграничават по комбинации от безкрайно количество мегабайти, минути за национални диалози и SMS-и.

 а Telenor

Истинският бонус обаче идва с това, че ще получите и абонамент за до три цифрови услуги по желание, което значи – достъп до кино, спортни и детски канали, опция да четете качествена публицистика без абонамент и още доста цифрови привилегии, както и задоволително количество мегабайти в роуминг в границите на Европейски Съюз и страните от Европейската икономическа зона (защото лятото в действителност идва, а с него – и пътуванията).

Абонаментите са разполагаем за всички клиенти – тези, които са сключили нов контракт, както и за преподписалите настоящ подобен. Можете да подновите и сами абонамента си през, което значи, че ще спестите време от разходки до офис и очакване на опашка и няма да чакате пощальон да ви достави хартиени документи.

И при положение, че се чудите – да, ставате част от компания, получила три следващи награди Best in Test за качество на мрежата, а това значи единствено едно - непрекъснат и безукорен интернет и оптимално удовлетворяващо мобилно преживяване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР