Мобилността е основна характеристика на Еразъм+“. Предвижда се през следващата

...
Мобилността е основна характеристика на Еразъм+“. Предвижда се през следващата
Коментари Харесай

Приемат се предложения по програма ”Еразъм+“ за 2023г. frognews.bg

Мобилността е съществена характерност на " Еразъм+ “. Предвижда се през идната година програмата да поддържа придвижването през границите и в посока на придобиването на европейски опит в образованието и образованието за възпитаници, студенти и учащи в системата на професионалното обучение и образование (ПОО), възрастни учащи, младежи, участващи в стратегии за неофициално учене, преподаватели и личен състав.

 

От 2023г. програмата ще включва ново деяние за поддръжка на спортните треньори за присъединяване им в планове за подвижност, като локалните организации за всеобщ спорт и техните чиновници ще получат директен достъп до благоприятни условия за трансевропейско съдействие и образование.

 

Подкрепата по " Еразъм+ “ е ориентирана към действия, които способстват за целите на програмата в региона на учебните заведения, висшето обучение и образованието за възрастни, ПОО и младежта и спорта. Въз основа на откритите предложения за показване на оферти за планове всеки обществен или частен орган с активност в региона на образованието, образованието, младежта и спорта може да се кандидатства за финансиране с помощта на националните организации по " Еразъм+ “, които са открити във всички страни — членки на Европейски Съюз, както и трети страни, асоциирани към програмата, също и Европейската изпълнителна организация за обучение и просвета.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР