Мобилният оператор Yettel навлиза на конкурентния телевизионен пазар, стартирайки своя

...
Мобилният оператор Yettel навлиза на конкурентния телевизионен пазар, стартирайки своя
Коментари Харесай

Yettel пусна своя телевизия

Мобилният оператор Yettel навлиза на конкурентния ефирен пазар, стартирайки своя лична телевизия. Yettel TV е нова страница и значима стъпка в нашето пътешестване, по този начин от компанията дефинират старта на новата си услуга.

Телевизията е IPTV, т.е. достъпът до нея е през интернет. Платформата е насочена към наличието, което е новата наклонност в международен мащаб. Потребителите имат избор какво да гледат и сами комбинират проекти и наличие,

тъй като имаме вяра, че е по-добре изборът да е в ръцете на клиентите ”.

Yettel TV представлява безкабелно решение за дома, стъпвайки на 5G мрежата на Yettel и минимизирайки потребността от положителния остарял кабел. Интерактивните преимущества са: пускане/връщане, приплъзване до 7 дни обратно, платформата поддържа и запис на наличие, както и лесна навигация към обичано наличие. Тези функционалности не са най-иновативните в международен мащаб, само че от Yettel споделят, че са създали интерфейса допустимо елементарен за ръководство

Телевизията ще се предлага в два съществени тарифни проекта, които са налични за клиентите от през днешния ден. Единият е TV Favorite + Net 50, който включва интернет и телевизия – 100+ канала, 65+ HD канала, 2 екрана, интернет скорост от 50 mbps. Цената на месечният абонамент за този пакет е 1 лева за първите 6 месеца, след което 32.99 лева на месец.

Другият пакет е TV Max + Net 100, който също предлага телевизия и интернет през 5G мрежа и включва надлежно 200+ канала, от които 110 в HD качество, интернет със скорост 100 mbps. Този пакет също ще се предлага на цена от 1 лева за първите 6 месеца, като цената по-късно е 37.99 лева на месец.

Първите 1000 клиента ще получат безвъзмездни спомагателни пакети за първите 100 дни.

Телевизията е близка като интерфейс до стрийминг платформите, които към този момент всички познаваме ", изясни Васил Живков, част от екипа основал малкия екран.

Работи се по това малкия екран скоро да е налична като независим артикул, т.е. да не е в пакет с интернет, като упованията са това да се случи до няколко месеца.

Използваната от компанията платформа към този момент действа в няколко страни ", обясниха от Yettel.

Очаквайте детайлности!
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР