Мобилни екипи на ОДМВР-Шумен ще проведат срещи с жителите на

...
Мобилни екипи на ОДМВР-Шумен ще проведат срещи с жителите на
Коментари Харесай

Мобилни полицейски екипи ще се срещнат с жители на села в Шуменско

Мобилни екипи на ОДМВР-Шумен ще проведат срещи с жителите на отдалечени и дребни обитаеми места на територията на област Шумен и през месец декември. График за срещи на мобилни екипи с поданици на дребни и отдалечени обитаеми места и представители на локалната власт

На7 декември екипите ще посетят селата Боян  и Денница. Срещите ще се проведат в кметствата. Началният час в село Боян е  в 10:00 часа, а в село Денница в 11:00 часа.

На 14 декември  ще бъдат на територията, обслужвана от РУ- Велики Преслав, с цел да се срещнат с жителите, кметовете и кметски наместници на селата Кочово и Осмар. Първата среща стартира в 10:00 часа, а в село Осмар в 11:00 часа.

С жителите на селата Мировци и Памукчии  са планувани срещи на 21 декември. В 10:00 часа в кметството на Мировци е планувана срещата с локалните поданици, а в 11:30 ще стартира срещата в село Памукчии.

 На 28 декември мобилните екипи  ще посетят селата Векилски и  Пет могили. Началният час на срещата в село Векилски в постройката на кметството е в 10:00, а за село Пет могили – в 11:00 часа.

В мобилните екипи са включени полицейски инспектори от престъпна полиция, икономическа полиция и охранителна полиция. Тяхна задача е да ревизират има ли нерешени проблеми от компетентността на полицията. По признатите сигнали, които не от компетентността на полицията ще се  подхващат дейности за известяван и търсене на решение на проблеми от институциите, от които зависи.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР