Мобилната продукция на Sony изостава по отношение дизайна на своите

...
Мобилната продукция на Sony изостава по отношение дизайна на своите
Коментари Харесай

Първи изображения на Xperia L2 с новия дизайн на Sony и Android Oreo

Мобилната продукция на Sony изостава по повод дизайна на своите устройства и това е на първо място повода за последователното понижаване пазарния дял на японската компания. Но тази година всичко ще се промени, като в този момент може да се срещнем с новия дизайн на Sony.
Днес в уеб-пространството се появиха изображенията на смарт телефона Sony Xperia L2 , който се смята за устройство от бюджетен клас.



Снимките са оповестени от известния инсайдер Стив Хемерстофер, прочут повече като @OnLeaks, който към този момент не е представял подправена информация. Вижда се новия дизайн на Sony. На задния панел на този смарт телефон е подложен скенера за пръстови отпечатъци, а самият заден панел, както и останалият корпус, са направени от метал. Над дактилоскопичния модул се намира единичната съществена камера и мощна светодиодна фотосветкавица.



В долната част на този бюджетен телефон има USB Type-C порт, а в горната част е вградено общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо. @OnLeaks добавя, че Sony Xperia L2 ще се продава с конфигурирана операционна система Android 8.1 Oreo.



От техническите характерности на Sony Xperia L2 можем да изброим 5,5-инчов IPS екран с резолюция 1280х720 пиксела (16:9), Qualcomm Snapdragon 630, 4 GB оперативна памет и слот за външни карти памет с оптимален размер до 256 GB.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР