Мобилната игра Harry Potter: Wizards Unite се появи с ден

...
Мобилната игра Harry Potter: Wizards Unite се появи с ден
Коментари Харесай

Кой е следващият Pokemon Go

Мобилната игра Harry Potter: Wizards Unite се появи с ден по-рано от предстоящото и към този момент е налична за iOS и Android потребителите в Съединени американски щати и Европа.

Това значи, че напълно скоро ще стартираме да виждаме групи от дребни и огромни, обикалящи по улиците с приковани към телефоните си погледи.

Новата игра на Niantic съставлява модифицирана версия на Pokemon Go и наподобява, че ще бъде също толкоз " зарибяваща " за почитателите на мобилни игри.
 Снимка 430320

Историята в Wizards Unite гравитира към бедствено събитие, което е запратило огромен множество вълшебен същества и персонажи от вселената на Дж. К. Роулинг в света на " мъгълите ".

Идеята е, че играчите би трябвало да обикалят по картата и да намират изгубените вълшебен хора, същества и артефакти, като задачата им е съпроводена от голям набор загадки, задачи и вълшебства, които играчите би трябвало да овладеят.

Геймплеят е много сходен на този в Pokemon Go и е основан на AR среда.

За момента отзивите са много положителни и се приказва, че играта е много по-богата откъм наличие в съпоставяне Pokemon Go.

Harry Potter: Wizards Unite е безвъзмездна за iOS и Android, само че пък в хода на играта можем да похарчим действителни пари, с цел да се сдобием със злато, отвари, руни и други атрибути, значими за напредъка ни в цифровия свят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР