Мобилизираните в руската армия и зле обучени наемници от групата

...
Мобилизираните в руската армия и зле обучени наемници от групата
Коментари Харесай

Боевете в Бахмут: Британското разузнаване посочи проблемите на руските въоръжени сили

Мобилизираните в съветската войска и зле подготвени наемници от " групата Вагнер " надали ще съумеят в уличните боеве в източните околности на град Бахмут, Донецка област. Това съобщиха от разузнаването на английското министерство на защитата.

„ Като се има поради, че този вид борба изисква добре подготвена пехота и чудесно равнище на младше военно управление, триумфът на окупаторите не е обезпечен “, споделиха от разузнаването.

Министерството на защитата означи, че съветската войска и вагнеровците са постигнали дребен прогрес в източните околности на Бахмут през последната седмица.
 обобщение на разузнаването, военно разузнаване, министерство на защитата на Обединеното кралство Руската войска от време на време навлиза в жилищните региони на града, споделят разузнавачи 
Руската пехота евентуално се е окопала в индустриалните зони на изток от града. От време на време въоръжените сили на РФ навлизат в жилищни региони, уличните боеве не престават.

В отчета се акцентира, че от юни тази година в региона на Бахмут се водят интензивни боеве. Линията на фронта минаваше най-вече през откритата зона към източните подстъпи към града.

„ Откакто съветските войски навлязоха в Лисичанск и Северодонецк през юли 2022 година, на практика не е имало продължителни огромни борби в обитаеми места “, обобщиха военните.
Темпът на настъплението на въоръжените сили на РФ в региона на Бахмут
Според Американския институт за изследване на войната темпът на съветската атака в региона на Бахмут не се е нараснал през предходните седмици. От 1 октомври до 20 декември въоръжените сили на Руската федерация са отвоювали малко над 190 квадратни километра в тази зона.

„ Руските войски от 1 октомври до 1 ноември превзеха 100 кв. км в региона на Бахмут и 92 кв. км от 1 ноември до 20 декември. Скоростта на настъплението през последните 50 дни почти подхожда на темпото на съветската атака през октомври “, пресметнаха специалистите.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР