Mobilize, която е част от автомобилния гигант Groupe Renault и

...
Mobilize, която е част от автомобилния гигант Groupe Renault и
Коментари Харесай

Mobilize с изцяло ново решение за градска мобилност

Mobilize, която е част от автомобилния колос Groupe Renault и с съществена цел създаването и пазарното лансиране на новаторски решения за подвижност и наемни услуги, показа нов напълно електрически модел, който ще бъде стартиран на пазара още през идната година.

Mobilize Duo съставлява двуместно напълно електрическо четириколесно транспортно средство с главно предопределение за приложимост в градска среда под формата на решение за споделена подвижност. Благодарение на компактните си размери (дължина 2.43 м, широчина 1.30 м и височина от 1.46 м) дава обещание отлична маневреност и елементарно паркиране.

Duo, който е изработен от 50% рециклирани материали и с 95% опция за преработване, ще бъде стартиран на пазара под формата на дълготрайна наемна услуга и като решение за споделена подвижност от края на идната година. През 2024 година, Mobilize ще предложи и лекотоварна версия на Duo- Bento, която ще даде опция на лидера да разполага с товарно поделение с съдържимост от 700 литра.



Задвижващата система на Duo, свободният пробег на който е 140 километра, е изпълнена с един електромотор за задните колела, а потребителите ще могат да избират сред две негови модификации- с оптималната скорост на придвижване от 45 км/ч (пригоден за приложимост от лица от 14 години нагоре) и 80 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР