Мнозинството в нашите листи се бори за общи каузи, а

...
Мнозинството в нашите листи се бори за общи каузи, а
Коментари Харесай

Константин Бачийски: Листата ни в Бургас е редена с мисъл за общата кауза, а личните интереси останаха на заден план

„ Мнозинството в нашите листи се бори за общи дела, а персоналните ползи бяха оставени на назад във времето. Решенията бяха взети след поредност взаимни диалози, а не еднолично. На някои места преимущество имат хората от „ Продължаваме промяната “, а на други водачи са тези от „ Демократична България “. “

Това съобщи Константин Бачийски от Коалиция „ Продължаваме Промяната “-„ Демократична България “ /ПП-ДБ/ след днешната регистрация на групировката в Районна изборна комисия-Бургас за идните предварителни парламентарни избори на 2 април. 

 Коалиция „ Продължаваме Промяната “ – „ Демократична България “
Коалиция „ Продължаваме Промяната “ – „ Демократична България “. Снимка: Искра.бг

Той разяснява сигнала на Димитър Ташев в Централната изборна комисия /ЦИК/ за изборно нарушаване в Средна европейска класа /СЕК/. Според Бачийски това е безусловно несериозно, защото смяната в състава на изпълнителните органи на партията е направена с Национален съвет. 

„ Това не е моя персонална компания, в която да махам и да поставям хора. Има си процедура, която е задействана и решение на последна инстанция, което е в наша изгода “ , съобщи някогашният народен представител. 

По думите му в обединението няма напрежение , макар появилите се в общественото пространство информации в тази тенденция. Според него хората от бургаската листа години наред са се стремили да бъдат на страната на хората, на правдата и на публичния интерес

„ В България има прекомерно доста неща, които би трябвало да се възстановяват и да си дойдат на мястото. Всички ние тук сме работили за проблемите на област Бургас, в този момент би трябвало да създадем това и на национално равнище. За да има промени в България, би трябвало да имаме нужното парламентарно болшинство, с цел да знаем, че когато разровим мръсотията, няма кой да ни дръпне килимчето и да ни спре “ , съобщи още Бачийски. 

Подредбата на бургаската листа бе коментирана и от някогашния народен представител от „ Демократична България “ Димитър Найденов, който също съобщи, че тя е направена въз основата на политическа зрялост и взаимни взаимни отстъпки

 Членовете на
Членовете на „ Демократична България “ в листата. Снимка: Искра.бг

„ Това е един късмет за гласоподавателите в област Бургас да оценят претендентите по тяхната работа. Аз се надявам на поддръжка от жителите и не мисля, че има неприятно място в листата. Когато доста почтени хора се състезават в една конкуренция за доверие, челото се оказва прекомерно тясно “ , съобщи Найденов.

Той добави, че нормално се случва по този начин, че акцията му се трансформира в самостоятелна, защото хората поддържат неговата работа през последните години и това му носи доста преференции.  

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР