Мнозинството от британците се върнаха над увеличението на заплатите на

...
Мнозинството от британците се върнаха над увеличението на заплатите на
Коментари Харесай

Мнозинството от гласоподавателите казват на торите да дадат подходящо увеличение на заплатите на медицинските сестри в NHS след свиването на заплатите

Мнозинството от британците се върнаха над нарастването на заплатите на медицинските сестри с инфлация, демонстрира днешно изследване.

Повече от шест на всеки 10 (63%) гласоподаватели поддържат вярното нарастване на заплатите на медицинския личен състав, чието възнаграждение е било понижено при торите. Проучването на YouGov за Кралския лицей за медицински сестри (RCN) откри, че 51% от гласоподавателите на торите поддържат хода, нараствайки до 71% измежду либералдемократите и 78% за лейбъристите.

Около 72% споделиха също, че считат, че „ има прекомерно малко медицински сестри, с цел да обезпечат безвредни грижи за пациентите ”. Има към 34 000 незаети длъжности за медицински сестри в NHS в Англия.

Това идва откакто на шефовете на лечебни заведения е казано да понижат разноските за личен състав, с цел да запушат дупка от £4,5 милиарда в бюджета на NHS. NHS England подреди на тръстовете да преразгледат набирането на личен състав и да лимитират потреблението на чиновници от организации, които се назначават за за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР