Мнозинството от българите (56 на сто) заявяват, че биха гласували

...
Мнозинството от българите (56 на сто) заявяват, че биха гласували
Коментари Харесай

Мнозинството от българите подкрепят принадлежността ни към НАТО, 84 на сто настояват за повече военни разходи, сочи проучване на алианса

Мнозинството от българите (56 на сто) декларират, че биха дали своят вот за оставане в НАТО. Това сочат данните в годишния отчет на генералния секретар на пакта, показани през днешния ден. За излизане от алианса биха се оповестили 28 на 100 от хората у нас, демонстрира изследване на публичното мнение.
 
Според 59 на 100 от българите НАТО пази нашата страна, до момента в който на противоположното мнение са 19 на 100. В НАТО приблизително 77 на 100 от жителите са на мнение, че военните разноски би трябвало да се запазят или да бъдат увеличени. В България 84 на 100 упорстват за повече военни разноски, 10 на 100 са на противоположното мнение. Шест на 100 от участниците в допитването са декларирали, че не могат да преценяват.
 
В края на този месец се навършват 20 години от присъединението на България към НАТО. Заедно с нашата страна тогава в пакта бяха признати също Румъния, Естония, Латвия, Литва, Словакия и Словения.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР