Мнозина знаят това чувство: да се събудиш след дълъг сън

...
Мнозина знаят това чувство: да се събудиш след дълъг сън
Коментари Харесай

Ето защо хотелското легло е толкова перфектно

Мнозина знаят това възприятие: да се събудиш след дълъг сън в хотелското легло, да стъпиш на пухкавия хотелски килим и да си помислиш: " Защо е толкоз ужасно? "

Въпросът в действителност е чудноват - не би ли трябвало да ни е най-уютно в личното ни легло, със личните ни постелки и завивки, чийто шарки сами сме си избрали?

Този необикновен въпрос вземат решение да проучат редакторите от  Huffington Post , които след допитване измежду екипа на изданието за най-любимите хотелски стаи, откриват, че всички те споделят една значима детайлност:

Всички най-хубави хотелски кревати са бели.

Може би в никакъв случай не сте се замисляли за това, само че в случай че се опитате да си визиите хотелско легло, което не е бяло, ще видите защо иде тирада.

И въпреки всичко, хората отделят толкоз доста време в търсене на пъстри завивки и чаршафи с шантави принтове в спалните си вкъщи... каква е тайната?

Оказва се, че бялото е знак на разкош - и може би, чувствайки се по-луксозно и удобно, спим по-добре - в бяло легло!

" Визуално, концепцията за бяло легло е значима  - споделя Ерин Хувър, вицепрезидент по дизайна за Уестин и Шератън.  " Нещо в бялото легло внушава разкош и добър сън. "

" Чисто бялото легло основава този резултат на ореола - хората си мислят, че стаята е била реновирана, даже когато е заменено единствено леглото " - изяснява Хувър.   " Има голямо влияние. "

И въпреки да не са известни научни проучвания, които потвърждават, че спим по-добре в хубавите хотели, опитът потвърждава, че магията на бялото работи.

Лека нощ!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР