Мнозина виждат Кама Сутра като колекция от сексуални пози, но

...
Мнозина виждат Кама Сутра като колекция от сексуални пози, но
Коментари Харесай

Жената е с предимство! Основни правила от Кама Сутра за качествен секс

Мнозина виждат " Кама Сутра " като сбирка от полови пози, само че тя е доста повече от това. Освен върху секса, античният текст се концентрира и върху връзката сред влюбените, само че и върху самата обич. 

Въпреки че препоръките са на няколко хиляди години, множеството от разпоредбите за качествена обич и полова връзка са лесни за използване и през днешния ден. 

За древноиндийския мъдрец Ватсяяна, който е написал Кама Сутра, сексът е част от естествения баланс на живота и по-долу прочетете неговите три правила за оптимално полово задоволство.

1. Прелюдната игра е основна част от секса

Според " Кама Сутра " няма добър секс без любовна игра, която би трябвало да се прави усърдно. В същото време любовната игра не е единствено физическа. " Кама Сутра " споделя, че интимността също е любовна игра и включва качествена комуникация и словесно изложение на любовта. Авторът на текста декларира, че е значимо да показваш на обичания си по всевъзможен метод, че го обичаш, имаш потребност и го желаеш, като в това с изключение на докосванията най-голяма роля играят думите.

2. Жената постоянно е с преимущество, когато става въпрос за оргазъм

Известно е, че мъжете реализират оргазъм по-лесно и по-бързо, до момента в който дамите се нуждаят от малко повече стимулация. Повечето мъже в този момент биха си помислили, че е разумно те да са първите, които ще изпитат оргазъм, само че " Кама Сутра " не е съгласна с това.

А точно в текста се споделя, че жената има преимущество, когато става дума за кулминационна точка, а в случай че мъжът упорства за това, това значи, че схваща и цени партньорката си.

3. Сексът би трябвало да се цени

Според " Кама Сутра " същността на секса не е единствено физическото наслаждение, само че би трябвало да го преглеждаме като нещо доста по-значимо. Сексът е пътят към по-добра връзка и колкото по-добра е връзката, толкоз по-голяма е връзката сред любовниците и тяхното задоволство. Същността на секса също е доверие, неприкритост, грижа за партньора като физическо, само че и прочувствено създание.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР