Мнозина са българите успели през годините да постигнат американската мечта.

...
Мнозина са българите успели през годините да постигнат американската мечта.
Коментари Харесай

Вижте няколко български артисти, които успяха да пробият и зад Калотина! Сред тях е "младият Робърт де Ниро"

Мнозина са българите съумели през годините да реализират американската фантазия. Хиляди сънародници живеят по света, имат влиятелни специалности, употребяват се с престиж в обществото и печелят суми, за каквито ние тук можем единствено да мечтаем. Но най-интересни са персоните, които от блясъка на прожекторите у нас, съумяват да се пробият отвън рамките на страната и да наложат имената си измежду тези на най-успешните си сътрудници по света в разнообразни сфери. 

Соня Васи  е една от дребното сексапилни българки съумели да реализират американската фантазия. Варненката, която към този момент навърши 50 години, споделя, че строгият надзор по комунистическо време са я предиздвикали да търси благополучие и триумфи зад граница. Телевизионен клип, в който Соня излиза от басейн с прозрачен бански става мотив за скандал.  Ограниченията в България я отблъскват от живота на родна земя и тя отпътува за Щатите. Соня Васи е първата Мис България и единствената българка снимал се за американското еротично списание Playboy.

От 30 години тя живее в Съединени американски щати и нищо не я задържа в България. Очаква се сексапилната русокоска да подписа брак с дългогодишния си обичан в Лос Анджелис. Днес тя продава пуловери, които сама е оплела, а преди този момент и боядисала преждата от Чили.

Глория Петкова  е една от родните звезди, които прекараха дълго време зад граница и съумяха да основат кариера и у нас и там. Българската хубавица се отличава със всестранно развити ползи. Освен изявите й като модел, тя приключва и мъжка мода в Лондон. Запазва пристрастеността си към рисуването изразена в редица нейни изложения през годините. Глория се изявява още в киното и музиката като неотдавна беше диджей в столично заведение, а единствено преди дни дебютира и със своята първа ария. В  България Глория набра известност около присъединяване си в Биг брат през 2016 година. Дотогава моделката бе известна в интернационалните среди. Живяла е във Франция, Италия, Испания, Германия, Англия и даже в Корея преди дефинитивно да се  завърна на родна земя.

Кремена Оташлийска  е още една българка прочула се в чужбина и най-много в Париж и Ню Йорк. Любимката на редица фешън дизайнери е най-успешният български модел зад граница съгласно редица ранглисти. Кремена е едвам 13-годишна, когато Ирина Пили  изпраща нейни фотоси в Барселона, откъдето незабавно я канят да работи с тях. Още преди да навърши 18 години хубавицата се трансформира в най-успешния български модел в международен проект, а портфолиото й по това време съдържа над 52 фешън ревюта.

Най-яркият образец за роден артист, пробил в задграничното е  Юлиан Костов (на снимката), който става все по-прочут в Америка и Лондон. Наричат го младия Робърт де Ниро поради физическата аналогия и впечатляващите му актьорски превъплъщения. Така го прави оценка американската рецензия, която му предсказва блестящо бъдеще.Успешният българин в началото се насочва към Англия където придвижва шампионския си нрав по плуване - в България той печели 10 златни медала,  учи бизнес мениджмънт в Холандия, само че избира актьорството.

Сред 5300 претенденти от цяла Англия попада измежду 160-те признати в националния Младежки спектакъл на Англия. На Острова артистът има поредност от мощни функции във филми и сериали. В Холивуд българинът реализира извънреден триумф с лондонските продукции. Получава летящ старт с присъединяване си в няколко кино лентата и сериали.

Въпреки че в България името на  Станимира Колева  се свързва най-много с присъединяване й в " Стъклен дом “,  красавицата се радва на редица триумфи от фешън дефилета и фотосесии в Париж, Милано и Ню Йорк. Българката се снима за корицата на доста авторитетни международни списания, измежду които даже и стилната Библия Vogue. Успехите на тъмнокосата актриса не завършват дотук, защото тя е и  рекламно лице е на редица марки както у нас, по този начин и в чужбина, приключва " Телеграф “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР