Мнозина позеленяват от завист, когато съседът им си купи нова

...
Мнозина позеленяват от завист, когато съседът им си купи нова
Коментари Харесай

Внимавайте с тях: Черна завист изпълва сърцата на тези 3 зод...

Мнозина позеленяват от злоба, когато съседът им си купи нова кола или колежката излезе в отпуска за трети път тази година. Защо някои хора завиждат повече от други може да се дължи да зодията. Тук ще научите кои знаци се пръскат от злоба и за кои завистта е непозната дума.

По предписание завистта се приема за отрицателно възприятие. На завистниците се зловидят непознатите триумфи и благополучие. Обикновено се счита, че който завижда е недоброжелателен и злобен. Но това не всеки път е по този начин. Завистта би могла да се преглежда и като нещо положително – да вземем за пример когато се явява мотивация и тласък, написа obekti.bg.

Нищо не печелите, в случай че завиждате на непознатото благополучие и успехи; единствено се изпълвате с неодобрение. Голяма неточност е в сходни случаи да се отдръпнете огорчени, окайвайки личната си „ неудача “. Вместо това използвайте това възприятие като тласък да постигнете тези неща, които обектът на завистта ви към този момент е постигнал. Освен това завистта може да ви покаже къде са пропуските ви. Ако завиждате на приятелката си, че е получила място в огромна компания, запитайте се дали самите вие сте удовлетворени от работата си. В случай че недоволството ви е огромно, би трябвало да се задействате и да се огледате за нова работа.

Представителите на следните три зодии са най-големите завистници:

Скорпионите непрекъснато се съпоставят с другите

Скорпионите минават за дисциплинирани и прилежни, само че това ги прави и доста завистливи. Те си слагат огромни цели, извършват съзнателно и поредно дилемите от листата си и с съображение претендират да са най-хубавите. Но задоволително е някой да ги надмине, освен това с по-малко труд и старания, с цел да се изпълнят с черна злоба. При това Скорпионът би трябвало да се концентрира върху задачите си и да не се оглежда непрекъснато наляво и надясно, с цел да ревизира какво реализират другите.

Козирозите са склонни да идеализират света

Козирозите са издръжливи, упорити и амбициозни. Освен това този знак се счита за доста рационален и балансиран. Но има заплаха тези качества да доведат до това Козирогът да загуби възприятие за действителност и да стартира да идеализира света към себе си. Така неговата целенасоченост може да се изроди в злоба. Козирозите не трябва да се напрягат толкоз и непрекъснато да ревизират дали идеализираният облик, който са си построили за близките, в действителност дава отговор на действителността, или е единствено плод на въображението им.

Овните кипят от възторг

Тласкан от своя огнен характер, Овенът желае да направи или да получи всичко начаса. Той влага доста сила в този си блян и в случай че ненадейно някой се окаже по-успешен в дейностите си, се изпълва с оскърбление и злоба. Всъщност това би трябвало да му послужи като мотивация, а не като почва, на която неприятните усеща да избуяват. И вместо да се пръска от злоба, най-добре да се въоръжи с самообладание и да продължи да работи за реализиране на задачите си. Така няма да има потребност да завижда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР