Мнозина от нас са принудени да останат у дома (има

...
Мнозина от нас са принудени да останат у дома (има
Коментари Харесай

Секс за една нощ: Ето пет основни правила

Мнозина от нас са принудени да останат вкъщи (има и такива, които го вършат доброволно) за попречване на разпространяването на ковид в България. Но какво да вършим по през целия ден, стоешком у дома? Е, най-хубавият вид е да се отдадем на интимни милувки с колегата. Но в случай че имаме подобен и в случай че събитията към нас го разрешават. Но какво вършат в този момент необвързаните хора, които вкъщи и копнеят за времето, в което още веднъж ще могат да „ излязат на лов “ в търсене на човек, с който да прекарат живота си… или най-малко вечерта. Ето и кои са петте съществени правила при секса за една нощ с непознат/а:

Без рисков секс
Разбира се сексът с чужд (нов) човек не значи безусловно разстройване, изключително в случай че сте се уговорили единствено за една среща. Важно е обаче да не практикувате рисков секс или пък да залагате на мъчителни техники или сложни пози с индивида, който виждате за първи път. Няма гаранция, че новият сътрудник е ловък ухажор, който може да подсигурява сигурността на половия опит.

Използвайте приложения
Може скоро да не ни разрешат да вървим още веднъж по питейните заведения, а пък и надали някой обича да кисне на бара и да чака „ някоя численост “. Именно поради това е добре да употребявате специфичните приложения за запознанства (или непосредствено за секс), които в последните години се развиха доста. Важният и добър подробност тук е, че можете да разберете дали ще си паснете с непознатия човек още преди да се окажете с него в леглото.

Търсете срещи без стрес
Ако видите някой прекомерно нагъл и самонадеян, че даже нахален мъж, то знайте, че легнете ли с него ще си навлечете куп неприятности на главата. Силният пол пък би трябвало да внимава за дамите вид „ хищници “, защото те също са същински таралеж в гащите – безусловно и преносно.

Съгласете се за всичко, само че „ на ръба “
Да предположим, че сте се забили с непознат/а в бара и вървите към секса. Да, само че къде ще стане това? Във вас или в тях? Кой ще заплати таксито? Ще останете ли да псите дружно или непосредствено ще си тръгнете след секса? А какво ще се случи по-късно? Много въпроси, а отговорите им би трябвало да са на „ ръба “. Тоест хем да се съгласите, хем това да се случи в някакви рационални, допустими и безвредни граници.

Не забравяйте за отбраната
Вероятно това е главният и най-съществен миг в секса за една нощ. За първи път виждате човек, за който не знае с каква бактериална „ изненада “ може да ви сюрпризира неприятно. Именно поради това е доста значимо да употребявате презервативи. Дори да употребявате орални контрацептиви, не забравяйте да си купите и презервативи, защото вирусите и инфекциите не са най-хубавото увещание за инцидентния секс с чужд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР