Мнозина биха предположили, че в категорията „Най-мразена рок група” на

...
Мнозина биха предположили, че в категорията „Най-мразена рок група” на
Коментари Харесай

Кой обича най-мразената рок група

Мнозина биха предположили, че в категорията „ Най-мразена рок група” преди всичко ще се класират U2. Нищо сходно. Напук на постоянните обвинявания към тях и фронтмена им Боно (включително около оповестените неотдавна "Парадайс Пейпърс "), ирландците са извънредно авторитетни и не престават да бъдат измежду най-важните музикални групи въобще в света.

Точно в противоположния край са американците Nickelback. Те изгряха през 2001 с албума Silver Side Up и парчето “How You Remind Me”, като 16 години по-късно не престават да са изумително витални. Удивително, тъй като са подлагани на пресечен огън от всевъзможни рок и метъл групи (последната дискутирана свада беше сред тях и вокалиста на Slipknot Кори Тейлър). Дългогодишната връзка на артиста на Nickleback Чад Крюгер и поп принцесата Ейврил Лавин несъмнено не усъвършенства реномето им…

Затова кигато някой от рок сътрудниците на Nickelback каже нещо положително за тях или го отбрани енергично, това бързо се трансформира в вест. В последния епизод от подкаста на ММА коментатора и комедиант Джоу Роуган се случи тъкмо това – фронменът на Smashing Pumpkins Били Корган (който тези дни избира името Уилям Патрик Корган) похвали Nickelback!
 Били Корган през 2017. Били Корган през 2017.
В подкаста Корган назовава Крюгер „ необикновен композитор” и добавя:

„ Не съм задоволително осведомен с творчеството им, само че не виждам никакъв проблем с това, което се пробват да бъдат. Те просто са поп група, а поп музиката желае най-много да ви задоволи. Затова постоянно съпоставям поп музиката и порното – значимото и за двете е моментната въбуда. Това не е нещо, към което аз, да вземем за пример, се стремя. Просто не е моето нещо.”

А може би Корган също не харесва Nickelback? Не можем да бъдем сигурни.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР