Множество нарушения са открити в мащабна полицейска операция срещу незаконната

...
Множество нарушения са открити в мащабна полицейска операция срещу незаконната
Коментари Харесай

Гъзар с "Порше" втрещи ченгетата на АМ "Марица" СНИМКИ

Множество нарушавания са открити в огромна полицейска интервенция против противозаконната миграция и трафика на хора, която стартира тази заран на Автомагистрала "Марица " край Любимец.

.

В интервенцията участваха десетки служители на реда, които обширно ревизираха документите на водачите на коли, камиони и тирове, както и на пасажерите в тях. Повечето водачи търпеливо си изчакваха реда и минаваха през пропускателния надзор.

Сред нарушителите беше лидер на "Порше ", който шофираше с отнета брошура. Той посочи, че му я взели през януари тази година. „ Сега по този начин си карам “, съобщи софиянецът.



Заради неналичието на удостоверение за правоуправление, служителите на реда смъкнаха регистрационните номера на автомобила. Шофьорът изчака собствен прочут да му прибере колата, тъй като лидерът с отнетата брошура не може да продължи да кара, написа haskovo.net.



Малко по-късно, от лек автомобил Ситроен бяха измъкнати шестима афганистанци. Те обясниха, че населяват Транзитния център за бежанци в свиленградското село Пъстрогор, само че през днешния ден наели такси, което да ги откара до София и след това да ги върне назад.

Полицаите се заканиха да вземат отношение по случая. Шофьорът на таксито отхвърли коментар и се прибра в колата.



В интервенцията участваха чиновници на Областната дирекция на МВР-Хасково, от Регионална дирекция „ Гранична полиция “ в Смолян, включени са и служебни кучета. Използваха се електронни и механически средства, автотранспортна техника, хеликоптер, газ анализатори и средства за връзка.



Акцията е под надзора на Районна прокуратура в Свиленград и продължава до ранния следобяд през днешния ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР